03 / 05 / 2024

16ıncı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

16ıncı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Egeli ihracatçılar, dünyanın en önemli organizasyonlarından olan Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'nda 79 firma ile şov yaptı. Bu yıl 16. kez düzenlenen fuar yoğun ilgi gördü.

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Orman Kanununun 16. Maddesinin Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik 2018!

Orman Kanununun 16 ncı Maddesinin Uygulama Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. Değişiklik yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

16. gayrimenkul zirvesi sonuç bildirgesi!

GYODER’in 2000 yılından bu yana düzenlediği Gayrimenkul Zirvelerinin 16'ncısı Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA’sı Mercek Altında temasıyla gerçekleştirildi. GYODER tarafından 16. gayrimenkul zirvesi sonuç bildirgesi yayınlandı...

16. Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu?

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER’in, bu yıl 16’ncısını düzenlediği Gayrimenkul Zirvesi'nde neler konuşuldu. İşte dev zirveden satır başları...

16. Gayrimenkul Zirvesi başladı!

Bu yıl 16'ncısı "Türkiye Gayrimenkul Sektörünün DNA'sı Mercek Altında" teması ile düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, gayrimenkul sektör temsilcileri, kanaat önderleri ve ulusal ve uluslararası arenada söz sahibi isimlerin katılımıyla Uniq İstanbul'da başladı.

Tarihi 16. Gayrimenkul Zirvesi bugün!

Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Zirvesi, bugün başlıyor. Zirvede gayrimenkul alanında merak edilen konular, sektör ve iş dünyası temsilcileri tarafından konuşulacak. 

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

16.01.2018 Doğukışla TOKİ kura sonuçları sorgulama!

16.01.2018 Doğukışla TOKİ kura sonuçları henüz açıklanmadı. Projede 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

Dönüşüm alanları sosyal durumlara göre belirleniyor!

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Ev ve Şehir Seminerleri’nin 16’ncısı gerçekleşti. Doç. Dr. Betül Duman, Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Etkileri’ni değerlendirdi.

Osmanlı Arnaudija Camisi yeniden inşa ediliyor!

16'ncı yüzyıldan kalma Bosna Hersek'teki Osmanlı Arnaudija Camisi yeniden inşa ediliyor. Yapı, 1993'te yıkılan caminin kalıntıları üzerine yapılacak.

16ıncı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı Haberi

16ıncı Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı

Bu yıl 16. kez düzenlenen Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yoğun katılımla açıldı. Fuara Ege İhracatçı Birlikleri Milli Katılım Organizasyonu ile 79 Türk doğaltaş firması katılırken Türkiye, uluslararası boyutta en büyük katılım gösteren ülke oldu. 


İLGİ MEMNUN ETTİ 


Türkiye 2014 yılında 1.7 milyar dolar blok doğaltaş ithalatı yapan Çin'in ithalatının yüzde 50'sini tek başına gerçekleştirdiğini hatırlatan Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, hem pazardaki konumunu koruma, hem de müşterilerle ilişkileri geliştirme adına Xiamen Fuarı'na geldiklerini belirtti. Kaya, ziyaretçi sayısından ve ilgiden memnun olduklarını, beklentilerinin üzerinde alıcı talepleriyle karşılaştıklarını kaydetti. 


 Çin'de inşaat sektöründe iki yıldır süren durgunluğun 2016 yılında da kendini hissettirdiğini ifade eden Kaya, "Çin'de inşaat sektöründeki durgunluğun, mevcut konutların eritilmesiyle birlikte biteceğini ve önümüzdeki yıldan itibaren tekrar hareketlenme...