03 / 05 / 2024

17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri opet

17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri opet

OPET, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Mühendislik Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği "17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri" kapsamında uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü...

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

En az ilkokul mezunu olmak yeterli oluyor! Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sürekli İşçi alım ilanını yayımladı! İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Antalya'da 11 adet taşınmaz kiraya verilecek!

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, Antalya ili, Merkez ilçesinde yer alan Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bulunan 11 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Akdeniz Üniversitesi'nden deprem uyarısı!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Deprem Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Akdeniz Bölgesi'nde yaşanan depremlere yönelik uyarılarda bulundu. 

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 17.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kışla Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 17 milyon 88 bin 750 TL'ye satıyor...

Prof. Dr. Özlenen Özkan'dan ev sahiplerine kira çağrısı!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan ev sahiplerine "Kiraları makul seviyede tutun" çağrısı yaptı...

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Antalya'da inşaat işçisi demir çubuğun üzerine düştü!

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi inşaatında çalışan Hüseyin Alaycı, demir çubuğun üzerine düştü...

AÜ Hastanesi'nde koronavirüslü hastalara özel sağlık birimi yapılıyor!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisin yanında koronavirüs hastaları için inşa edilen Acil Servis Covid-19 Şüpheli Hasta Bakım Birimi'nin önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanıyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri opet Haberi

17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri opet


OPET, Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Mühendislik Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği "17. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri" kapsamında uyguladığı sosyal sorumluluk projeleri ile ödüle layık görüldü.


OPET açıklamasına göre, Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri, 22 Nisan tarihinde Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.


Çevre değerlerinin korunması ve kalitesinin yükseltilmesine katkı sağlayan kurum ve kuruluşları desteklemek amacıyla verilen ödüller kapsamında Türkiye ölçeği kategorisinde OPET ödüle layık görüldü.


OPET adına ödülü alan Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk, OPET’in kurulduğu ilk günden bu yana sosyal sorumluluğa önem veren ve bu konuda önemli çalışmalar yürüten bir marka olduğunu belirterek, şunları kaydetti:


"Bilinçli toplum projelerimizle 2000 yılından bu yana toplumu çevre, doğa, sağlık ve turizm gibi pek çok alanda bilinçlendirmeyi ve bilgilendirmeyi amaçladık. Önce...