04 / 05 / 2024

17 Burda AVMde hangi mağazalar var

17 Burda AVMde hangi mağazalar var

Çanakkale’de eski Tekel kanyak fabrikasının yerine yapılan 17 Burda AVM açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ve özel alanlarıyla markaların yeni istasyonu olmaya hazırlanıyor.

17 Burda AVM 9 Nisan'da açılıyor!

17 Burda AVM açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ve özel alanlarıyla dikkat çekiyor. 140 mağazanın yer aldığı Burda 17 AVM kapılarını 9 Nisan'da açıyor...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Çanakkale Eviş Dumanlı Kent'e yoğun ilgi!

Çanakkale'de faliyet gösteren EVİŞ İnşaat’ın yeni projesi EVİŞ Dumanlı Kent için 17 Burda AVM’ye stant kurdu. Vatandaşlar projeye yoğun ilgi gösterdi.

3M Migros Çanakkale'de açıldı!

Perakende sektörünün öncü kuruluşlarından 3M olan Migros Grubu, Çanakkalelileri yepyeni bir alışveriş formatı ile tanıştırdı. 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

Kiğılı yeni mağazasını 17 Burda AVM'de açtı!

Türkiye'nin 66 şehrinde 225 mağaza ile hizmet veren Türkiye'nin erkek giyim markası Kiğılı, 17 Burda AVM'de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeden modayı takip eden erkeklerle buluşuyor.

Migros 17 Burda AVM'de mağaza açtı!

Tüketicinin A'dan Z'ye her türlü ihtiyacını karşılayabileceği, hizmet anlayışı ve ürün çeşitliliği ile fark yaratacak olan 3M Migros Mağazası, 2000 metrekarelik alanı ile 17 Burda AVM içerisinde konumlanıyor.

Çanakkale'ye 85 milyon dolarlık AVM!

Çanakkale'nin yeni yaşam ve buluşma merkezi olacağı düşünülen ve 85 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen 'Esas 17 Burda' Alışveriş Merkezi, törenle hizmete açıldı. İşte ayrıntılar...

Sarar 17 Burda Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olan Sarar'ın Çanakkale Esas 17 Burda Alışveriş Merkezindeki Mağazası'nın açılışı Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gerçekleşti.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM açacak!

Esas Gayrimenkul, AVM yatırımlarını hızlandırdı.Erhan Kamışlı, “Çanakkale’deki Esas 17 Burda AVM’nin açılışının ardından bu yıl Kocaeli ve Bolu’da 2 yeni AVM daha açacağız'' dedi.

Esas 17 Burda AVM Çanakkale'de hizmete açıldı!

ESAS Holding tarafından 85 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen 'Esas 17 Burda' Alışveriş Merkezi, törenle hizmete girdi. Esas 17 Burda'da hipermarket, TEKNOSA, Anchor moda mağazaları da mevcut..

Penzz Shop, Çanakkale 17 Burda AVM'de açıldı!

Penzz Shop İstanbul’daki Mağazalarından sonra ilk mağazasını Çanakkale’ de 17 Burda AVM’ de açtı.Penzz Shop’ta kitap, kırtasiye, hediyelik eşya, ev dekorasyon, oyuncak, puzzle gibi hem çocuklar hem de yetişkinler için birçok çeşit bulmak mümkün.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi hizmete açıldı!

Esas 17 Burda AVM, bin araç kapasiteli otoparkı, 2 bin 400 metrekarelik hipermarketi, bin 500 metrekarelik elektronik marketi, 6.500 metrekarelik anchor moda mağazaları ile, düzenlenen açılışı töreninin ardından hizmete girdi.

17 Burda AVMde hangi mağazalar var Haberi

17 Burda AVMde hangi mağazalar var


Esas Gayrimenkul'ün Çanakkale'deki eski Tekel kanyak fabrikasının yerinde inşa ettiği 17 Burda AVM 140 mağaza sayısıyla dikkat çekiyor. Açık ve kapalı konseptli mimarisi, açık alanlardaki cafeleri, restaurantları ve özel alanlarıyla markaların yeni merkezi olmaya hazırlanan Burda 17 AVM'de 38 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.


17 Burda AVM 9 Nisan'da açılıyor, mağaza listesi için tıklayın!



17 Burda detayları:


Kiralanabilir alan: 38 bin metrekare

Mağaza sayısı:140

Otopark alanı: 1000 araç

Hipermarket alanı: 2 bin 700 metrekare

Elektronik market alanı 1.500 metrekare

Eğlence merkezi: 1.700 metrekare

Food Court Alanı: 2 bin metrekare.



17 Burda AVM'nin Truva şehri, Asos, Bozcaada, Çanakkale anıtı gibi tarih ve tatil yörelerini ziyaret eden turistlerin de ilgi odağı olması bekleniyor.


17 Burda AVM mağazaları:

Migros, Boyner, H&M, Koton, LCW, Mango, İpekyol, Mavi, Colin's, De Facto, Ayakkabı Dünyası, FLO, Kemal...