09 / 05 / 2024

18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı

18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı

Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan 18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) görücüye çıkıyor.

Doğu Akdeniz’den rekor somon ihracatı!

Doğu Karadeniz’in somon ihracatı istatistikleri açıklandı. Bu kapsamda, ocak-temmuz döneminde gerçekleştirilen Türk somonu ihracatı 2022’nin aynı dönemine nazaran yüzde 97 artışla beraber 91 milyon 428 bin 514 dolara ulaştı.

Doğuş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, 27 Mayıs 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda şirket Yönetim Kurulu'na seçilen üyelerin, 18 Haziran 2020 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında yaptıkları görev taksimi sonucunda komitelerde görev yapmak üzere üyelerinin seçilmelerine karar verdi.

Doğu Akdeniz Terminali açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Doğu Akdeniz Terminali’nin açılış törenine katıldı.

Doğuş, otel sayısını 26'ya çıkaracak!

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, yüzde 22'lik bir büyüme kaydettiklerine işaret ederek, 2016 sonunda 18 milyar lirayı, aktif büyümede ise 33 milyar lirayı aşacaklarını vurguladı. Akhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

İspanya'daki turizm yatırımlarının yüzde 18'i Doğuş Grubu'nun!

Akdeniz çanağının kuzeyinde yaptığı turizm yatırımlarını artıran Doğuş Grubu, tabiri caiz ise İspanya'nın “Kralı” oldu.

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Mağusa'daki yurt inşaatı projeye uygun mu?

Mağusa Belediyesi sınırları içerisinde kaçak başlayıp ‘ruhsatsız’, ‘vizelenmiş projeden farklı’ devam eden, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne ait yurt binası, ‘projeye uygun’ hale getiriliyor.

TOKİ'den Doğu ve Güneydoğu'ya 18,2 milyar TL'lik yatırım!

Son 13 yılda Türkiye genelinde yapılan 462,8 milyar lira yatırımının yaklaşık dörtte biri Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine tahsis edildiği bildirildi. TOKİ ise toplam 18,2 milyar liralık yatırım yaptı.

TOKİ Doğu'da 136 bin 771 konutun inşaatına başladı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bugüne kadar yaklaşık 18.3 milyar liralık yatırıma imza atan TOKİ, bölgede 136 bin 771 konut inşaatına başladı.

TOKİ'den Doğu'ya 136 bin 771 konut!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bugüne kadar yaklaşık 18.3 milyar liralık yatırıma imza attı. Başkan Turan, bölgede toplamda 136 bin 771 konut inşaatına başladıklarını söyledi.

Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 27,9 arttı!

Doğu Karadeniz Bölgesinde konut satışının yüzde 27,9 oranında arttığı belirtildi. Doğu Karadeniz bölgesinde gerçekleşen konut satışı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,2 oranında artış göstererek 18 bin 559’a ulaştı.

Doğuş Grubu Karadağ'da marina yatırımı yapacak!

DOĞUŞ Grubu’na bağlı D-Marin, Doğu Akdeniz Çanağı’nda bölgesel lider olma hedefiyle girdiği marinacılık sektöründeki atılımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yarın sona eriyor!

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen ve 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) kapılarını açtı. Fuar yarın da devam edecek...

18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı Haberi

18. Doğu Akdeniz Ülkeleri Turizm ve Seyahat Fuarı


Diyarbakır, turizm potansiyelinin en iyi şekilde tanıtılması adına büyük önem taşıyan, dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMİTT'te görücüye çıkıyor


İstanbul'da bu yıl 30 Ocak-2 Şubat'ta TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek 2014 EMITT Fuarında Diyarbakır'ın tanıtımı amacıyla iki salonda stant açılacak.  


Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel değerlerinin yanı sıra kente özgü ürünlerin sergileneceği fuarda ilk kez hedef kitle olarak seçilen çocuk ve gençlere, kentin tanıtımı amacıyla özel satranç takımları ve bulmacalar dağıtılacak.  


Diyarbakır'ın 4'üncü kez katılacağı fuarda ildeki oteller, seyahat acenteleri ve turizm profesyonelleri de profesyonel anlamda yer alacak. İlin en iyi şekilde tanıtımı amacıyla valilik koordinesinde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği,...