06 / 05 / 2024

18. Marka Konferansı

18. Marka Konferansı

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

ODMD açıkladı! 2023'te satışları en çok artan ve azalan otomobil markaları neler? 

Türkiye’de 2023’te 11 ay itibarı ile otomobil satışlarında tüm zamanların rekoru yaşanırken, sadece üç markanın satışlarında düşüş yaşandığı kaydedildi. Türkiye’de faaliyet gösteren 18 marka pazarın üzerinde, 18 marka ise pazarın altında satış rakamına ulaştığı belirtildi. İşte haberin ayrıntıları..

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Buzdolaplarında indirim! Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Köklü marka Siemens buzdolaplarında indirimli fiyatlar açıklandı. Peki, Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Roborock robot süpürgelerde 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlar...  İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Robot süpürge denince ilk akla gelen markalardan biri olan Roborock marka robot süpürgelerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 18 Ekim 2022 Roborock robot süpürge fiyat listesi.

Tüp alacaklara müjde! Bir tek o tüp markası zamlanmadı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 18 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zamlanan başka bir zam haberi daha geldi! Zam haberinin ardından enerji şirketleri fiyatlarını hemen güncelledi fakat bir marka henüz zam yapmadı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım'da!

PwC Gayrimenkul ekibinin 22 yıldır düzenlediği PwC EMEA Gayrimenkul Konferansı 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

Yeni şehircilik kavramı Büyükyalı'da hayat buluyor!

Bu yıl 19.su düzenlenen MARKA Konferansı'nda “Yeni Şehircilik" hakkında konuşan Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yeni şehircilik kavramının tüm bileşenlerinin Büyükyalı'da hayat bulduğunu söylüyor...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde kampüs sayısı 18'e yükseldi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) kuruluşu onaylanan 4 yeni fakülteyle birlikte fakülte sayısı 18'e yükseldi. Artan fakülte sayısı Aydın'ın ve ADÜ'nün marka değerini yükseltmeye devam edecek.

Konut 2015 Konferansı 24 Kasım'da!

Yem Etkinlik tarafından düzenlenen Konut 2015 Konferansı 24 Kasım günü saat 09:00'dan 18:00'a kadar devam edecek. Konferans Yapı Endüstri Merkezi'nde gerçekleşecek.

18. Marka Konferansı Haberi

18. Marka Konferansı

Bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda “Özün gözünden samimi bir paylaşım: İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yapan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir. Özgürlük kalbine odaklanmaktır. Başkası ne der, ne düşünür demeden öz değerlere odaklanarak özgür olmaya çalışmaktır” çerçevesinde konuşma yaptı.


Marka Konferansı, iş dünyasının önde gelen liderlerini bir araya getirmeye devam ediyor.  Bu yıl 18.si düzenlenen konferansta,“Özün gözünden samimi bir paylaşım: İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yapan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Çok uzun zamandır kendime sorduğum bir soru var. Konuşmama bu soruyu sorarak başlayacağım. Gerçekten özgür müyüz? Geçmişi çok düşünerek, gelecekten bu kadar kaygılanarak, takıntılarımızla, bilgilerimizle, iddialarımızla, yani bunca şey varken özgür olabilir miyiz?...