22 / 07 / 2024

18 mayıs bankalar

18 mayıs bankalar

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 18 Mayıs Pazartesi günü, banka şubelerinin kapalı olacağını duyurdu.

Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! 18 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...

Araç sahipleri hafta sonu benzin ve motorin fiyatlarında zam veya indirim var mı diye merak edip araştırıyorlar. Buna göre, İstanbul'da benzinin litre fiyatı ne kadar oldu ve 18 Mayıs 2024 benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları nedir?

Tarım Kredi Market'te bugün yeni indirimler var! Tarım Kredi'de 18-20 Mayıs'ta indirimi ürünler var...

Tarım Kredi Market 18-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında yeni indirimlerini açıkladı. Tarım Kredi Market yüzde 50 indirim kampanyasına ek olarak hafta sonuna özel yeni bir kampanya başlattığı açıklandı. Tarım Kredi Market hafta sonu indirimleri.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

ŞOK 18 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı! ŞOK'ta bu cumartesi birçok üründe indirim var...

ŞOK market 18 Mayıs 2024 cumartesi indirimli ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK markette bu cumartesi birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.  ŞOK markette 18 Mayıs hangi ürünlerde indirim var? 

Fibabanka Mayıs 2024 emekli promosyonunda son dakika! Başvuranın hesabına maaşa ek olarak tam bu kadar yatırılacak!

Bankalar Mayıs 2024 itibarıyla emekli promosyonlarını güncelledi. Peki Fibabanka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Mayıs 2024 emekli promosyonu detayları...

Akbank'tan emeklilere 31 Mayıs 2024 uyarısı! Hesaplara maaşlara ek olarak 17 bin 500 TL yatırılacak!

Mayıs ayının ortaklarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok kişi de bankaların promosyonları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank ne kadar promosyon veriyor?

ING emekli promosyonunda Mayıs 2024 müjdesi! Hesaplara ay sonuna kadar 18 bin TL yatırılacak! 

ING Türkiye'nin emekli promosyonu ile ilgili detaylar pek çok emekli tarafından merak ediliyor. Peki ING Mayıs 2024 emekli promosyonu ne kadar? İşte ING emekli promosyonunda son dakika...

ŞOK Aktüel 11 Mayıs ürünler kataloğu belli oldu! Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi ŞOK'a ne geliyor?

ŞOK Market 11 Mayıs ile 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan aktüel ürünler açıklandı. Peki Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi Şok'a ne geliyor? ŞOK 11 Mayıs 2024 Cumartesi kataloğu.

Bankalardan 31 Mayıs 2024 uyarısı! Peş peşe duyurdular, başvuranın hesabına 25 bin TL geçiyor!

Bankalar pek çok kişinin gündeminde yer alan faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaptı. İşte Mayıs 2024 0 faizli kredi ve nakit avans veren bankalar...

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Migros'ta 18 Nisan-1 Mayıs 2024 güncel ürünler liste yayımlandı! Migros'ta birçok üründe indirim var!

Migros'ta bu hafta birçok seçili üründe indirim var. Deterjandan, una, peynire, kişisel bakım ürünlerinden gıdaya kadar pek çok üründe fırsatlar yer alıyor. İşte 18 Nisan-1 Mayıs indirimli fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Cuma bilezik fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolar oldu. Altın bilezik fiyatları da yükseldi. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları.

18 mayıs bankalar Haberi

18 mayıs bankalar

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yönetim kurulunun sokağa çıkma kısıtlaması getirilen illerdeki banka şubelerine ve edimlere ilişkin kararı hakkında duyurusu, birliğin resmi internet sitesinde yayımlandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; duyuruda, İçişleri Bakanlığı'nın sokağa çıkma kısıtlaması kararında belirtilen 15 ilde 18 Mayıs Pazartesi günü banka şubelerinin kapalı olacağı aktarılarak, şunlar kaydedildi: "Kısıtlama kapsamındaki bu 15 ilde yerleşik olan müşteriler bankacılık işlemlerini şube dışı kanalları kullanarak yerine getirilebilecektir. Edimlerinin yerine getirilmesinin son günü 18 Mayıs olan müşterilerin ise edimlerinin 20 Mayıs'a ötelenmesi hususunda üyelere tavsiyede bulunulmuştur. Üyelerden, kararda yer alan 15 ilde yerleşik müşterilerin 18 Mayıs tarihli edimlere ilişkin TBB Risk Merkezi'ne bildirimlerinin Risk Merkezi Genelgesi'nin Mücbir Haller Uygulamasına göre yapılması istenmiştir."

İçişleri Bakanlığı kararına göre, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 15 il...