20 / 05 / 2024

ING emekli promosyonunda Mayıs 2024 müjdesi! Hesaplara ay sonuna kadar 18 bin TL yatırılacak! 

ING emekli promosyonunda Mayıs 2024 müjdesi! Hesaplara ay sonuna kadar 18 bin TL yatırılacak! 

ING Türkiye'nin emekli promosyonu ile ilgili detaylar pek çok emekli tarafından merak ediliyor. Peki ING Mayıs 2024 emekli promosyonu ne kadar? İşte ING emekli promosyonunda son dakika...



SSK ve Bağkur emeklilerinin en çok araştırdığı konuların başında promosyonlar geliyor. Pek çok emekli hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. 

Emekli promosyonları hem özel bankalar hem de kamu bankaları veriyor. Mayıs ayı itibarıyla pek çok emekli promosyon rakamlarının değişip değişmediği ile ilgili araştırmalar yaparken ING Türkiye'de yine geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da en çok promosyon veren bankalar arasına adını yazdırdı.

Kamu bankaları emeklilere 8 bin Türk Lirası ile 12 bin Türk Lirası arasında değişen rakamlarda promosyon verirken, özel bankalarda bu rakamlar bankadan bankaya değişiyor. 

Peki Mayıs 2024 ING emekli promosyonu ne kadar? ING kaç TL emekli promosyonu veriyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

ING emekli promosyonunda Mayıs 2024 müjdesi! Hesaplara ay sonuna kadar 18 bin TL yatırılacak! 

ING EMEKLİ PROMOSYON DETAYLARI MAYIS 2024

Emekli vatandaşlar, şubeye gitmeden, e-Devlet üzerinden emekli maaşlarını ING Türkiye'ye taşıyabiliyor. Maaş taşıma işlemi şubeler ve ING Mobil üzerinden de yapılabiliyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da ING emekli promosyonu alma hakkına sahip oluyor. Eğer SSK ve Bağkur’dan yeni emekli oluyorsanız, e-Devlet'ten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla doldurulmuş olan Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde banka tercihinin ING olarak belirtilmesi gerekli.

ING tarafından paylaşılan bilgilere göre Emekli Sandığı’ndan emekli olacakların da çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde banka seçimini “ING” şeklinde belirtmesi gerekli.

ING emekli promosyonunda Mayıs 2024 müjdesi! Hesaplara ay sonuna kadar 18 bin TL yatırılacak! 

ING NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING’ye taşıyanlara; maaş tutarlarına göre ek şartsız olarak 15 bin liraya ulaşan nakit promosyon imkanı sunuluyor. 

Ayrıca bunun dışında Otomatik Fatura Talimatı'nıza 3 bin liraya varan ek nakit promosyondan faydalanarak toplamda 18 bin TL'lik nakit promosyon alma hakkına sahip oluyor.

1 aylık toplam gelir/aylık tutarınız,

- 10 bin liraya (10 bin Türk Lirası hariç) kadar ise 6.250 Türk Lirası, 

- 10 bin lira - 15 bin Türk Lirası (15 bin lira hariç) arası ise 10 bin Türk Lirası,

- 15 bin lira - 20 bin lira (20 bin Türk Lirası hariç) arası ise 12.500 Türk Lirası,

- 20 bin lira ve üzeri ise 15 bin Türk Lirası nakit promosyon ödeniyor. 


Pek çok emeklinin yüzünü güldüren ING emekli promosyon kampanyası 31 Mayıs tarihinde sona erecek. Söz konusu promosyon kampanyasından emekli maaşını 3 sene boyunca ING'den almayı taahhüt edenler yararlanabiliyor. 

200 TL ile 2009'da 4,83 gram altın alınırken, 2024'te 0,08 gram altın alınabiliyor!

Konutta yaprak kımıldamıyor!

Yüzde 25 kira sınırına takılan mağdur ev sahiplerine şimdi de imza şoku! 


Geri Dön