22 / 07 / 2024

19. EMITT Turizm Fuarı

19. EMITT Turizm Fuarı

19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ilk gün etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Bodrum standı ise ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 19 Turizm Ve Emlak Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Berna Karaca ve Burca Eryıldırım ortaklığında kuruldu.

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulufi, Barbaros Yüksel ve Nihat Ulufi ortaklığında kuruldu. 

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 19 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile  açıldı.

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı yarın!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın gerçekleştirilecek.

19. Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 28 Kasım'da!

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu 28 Kasım'da yapılacak. 

Turvan Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Turvan Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 500 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de açıldı.

A Plus Global İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

A Plus Global İnşaat Turizm Anonim Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

2017’nin turizm rotası çizildi!

80 ülkeden 5 bin turizmciyi ağırlayan EMITT’e 430 yabancı tur operatörü katıldı. Fuarda, bu yılın turizm rotası çizildi.

Kartal Turizm Tesis Alanları imar planı askıya çıktı!

İstanbul Kartal İlçesi, 674 ada, 1, 4, 5, 6, 7 parseller, 675 ada, 1, 2, 3 parseller, 676 ada, 108 parsel,720 ada, 2, 4, 8, 19, 34 parseller ve Yakın Çevresine Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği askıda...

Ankara Haymana Turizm Tesis Alanı imar planı askıya çıkıyor!

Ankara Haymana İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi, 173 parsele ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 19 Aralık'ta askıya çıkarılacak...

Feha Danışmanlık Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Feha Danışmanlık Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ekrem Yörük ve Nevzat Özten ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Jawdeh İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jawdeh İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Shabeb Mohammed Alhazza tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

19. EMITT Turizm Fuarı Haberi

19. EMITT Turizm Fuarı

Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen 19. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TC. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği, TUROFED-Türkiye Otelciler Federasyonu, TYD- Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, THY- A.O. sponsorluğunda ve EKINITE Grup organizasyonu ile İstanbul'da 22 Ocak'ta başladı. 


Bodrum Ticaret Odası tarafından kurulan yaklaşık yüz metrekarelik Bodrum standına sabah saatlerinden itibaren ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi oldu. 


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon'un ev sahipliğini yaptığı Bodrum standım; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Beyoğlu Kaymakamı Osman Ekşi, Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, İZFAŞ yetkilisi Oya Aksoy, TÜROFED Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Atlas Jet'in sahibi Murat Ersoy, Dünyamn...