29 / 04 / 2024

1A Plustan franchising modelleri

1A Plustan franchising modelleri

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Masterturk Cy Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Fahiş ev kiralarına yapı kooperatifi çözümü! Kooperatifler sistem kapsamına alınmalı!

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için kooperatif çözümünü sundu.

Müteahhitlerin gözü yazlık bölgelerde! Fiyatlar yükselecek mi?

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda yaptığı açıklamada yazlık ev talebindeki artışların müteahhit firmaları yazlık bölgelere yönelttiğini söyledi.

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bulbiemlak Franchising Gayrimenkul İnşaat Nakliyat Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de Mustafa Diri tarafından kuruldu.

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Century 21 Franchising Gayrimenkul Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Realtyplus Franchising Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Kadir Carda ve Mehmet Cemil Mazlum ortaklığında kuruldu.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Türk markalar gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleşiyor!

Ulusal Franchising Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nezif Emek yaptığı açıklamada, Türk markaların gıdada Arap ülkelerinde, tekstilde ise Avrupa ve ABD'de şubeleştiğini söyledi.

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Sait Döner franchise şubeler açacak!

Sait İskender 'Sait Döner' markasıyla franchising vermeye başladı. 2021'de öncelikle büyükşehirde olmak üzere sekiz ila 10 arasında şube açılması hedefleniyor. 

2021 gayrimenkulde değişim ve dönüşüm yılı olacak!

2020, pandemi nedeniyle birçok sektörün negatif etkilendiği ve dengelerin değiştiği bir yıl oldu. Franchise ekosistemi ise trendleriyle bu krizden en az hasarla kurtuldu. Franchising'e olan ilgi artıyor. Türkiye'de franchising veren en büyük 100 şirketin 2021 hedefi ise 2 bin 653 franchise şirket...

1A Plustan franchising modelleri Haberi

1A Plustan franchising modelleri

ABD’de temelleri atılan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren yüzde 100 Türk sermayeli bir girişim. Bu girişimin kurucusu Ebubekir Sevimli, 2013 yılına kadar emlak sektöründe çalışmalarına devam etti. Bu dönemde Amerikalılar başta olmak üzere birçok yabancı yatırımcıyla çalıştı. Bu arada danışmanlarına birçok ülkede gayrimenkul sektörünün geleceği ile ilgili araştırmalar yaptırdı. Bu araşürmalar sonucunda 2014 yılında 1A Plus markasını kurma kararı aldı ve gayrimenkul sektörü için de yeni franchise modeli oluşturdu.


“FARKLI SİSTEM GELİŞTİRDİK”


Franchising için farklı sistemler geliştirdiklerini söyleyen Sevimli, örneğin işletmeciliğinin isim hakkı giriş bedeli, aylık lisans ücreti bölge emlak endeksi üzerinden belirlenen ve franchise işletmesinin açılacağı bölgede tek olmasının sözleşmeyle garanti edilen bir model olduğunu belirtiyor. Gayrimenkul yatırım uzmanlarının ürettikleri hizmet bedelleri üzerinden ekstra kazanç elde edebildikleri bir modeli...