02 / 05 / 2024

1Coastal City teslimleri

1Coastal City teslimleri

1Coastal City'de projesinde alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City, projesinde ödeme planını siz belirleyin!

İSTANBUL Büyükçekmece'de yükselen 1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyor. 1Coastal City projesi 208 daire ve 29 dükkan olarak konumlanacak. Düzenlenen kampanya kapsamında konut alıcısına ödeme planını kendisinin belirlemesi fırsatı verile

1Coastal City iletişim bilgileri!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen 1Coastal City iletişim bilgileri...

Bakırköy City'de 2. etap teslimleri Mayıs'ta!

200 milyon lira yatırım değerine sahip Bakırköy City'de 1. etap daireleri hemen teslim edilirken, 2. etap teslimleri Mayıs'ta başlayacak..

City Hill Sancaktepe konut teslimleri!

Kahramanlı Group tarafından hayata geçirilen City Hill projesi iki blok olarak yükseliyor. Peki City Hill Sancaktepe konut teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Tempo City daire teslimleri!

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Sur Yapı Tempo City daire teslimleri ne zaman?

City Hill Sancaktepe daire teslimleri!

Kahramanlı Group imzası taşıyan City Hill projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. City Hill Sancaktepe daire teslimleri ne zaman?

Tempo City Kağıthane teslimleri ne zaman?

Sur Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Tempo City projesinde fiyatlar indirim avantajıyla 592 bin TL'den başlıyor. Projede konut teslimleri 2019 yılında yapılacak...

1Coastal City projesinde 273 bin TL'ye!

1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Büyükçekmece'ye bağlı Gürpınar bölgesinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 273 bin TL'den başlıyor.

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları!

1Coastal City Büyükçekmece ev fiyatları 273 bin liradan başlayarak değişiyor. 1Coastal City projesi bu yıl sonu teslim edilecek...

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

1Coastal City teslimleri Haberi

1Coastal City teslimleri

Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece ilçesine bağlı Gürpınar'da hayata geçirilen 1Coastal City projesinde 208 adet konut  ve  27 adet ticari birim bulunuyor. 


Özyurtlar İnşaat 1Coastal City'de yer alan daireler  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. 



Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 58 metrekareden başlayıp 237 metrekareye kadar yükseliyor. 1Coastal City projesinin teslimleri 2016 Eylül'de yapılması öngörülüyor.


1Coastal City'de sauna, açık/kapalı yüzme havuzu, fitness center, sinema odası, çocuk oyun odaları, cafe-bar, tuz odası ve Türk hamamı yer alıyor. 


1Coastal City iletişim;

Telefon: 444 40 27

Web: