06 / 05 / 2024

1Coastal City, projesinde ödeme planını siz belirleyin!

 1Coastal City, projesinde ödeme planını siz belirleyin!

İSTANBUL Büyükçekmece'de yükselen 1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyor. 1Coastal City projesi 208 daire ve 29 dükkan olarak konumlanacak. Düzenlenen kampanya kapsamında konut alıcısına ödeme planını kendisinin belirlemesi fırsatı verile



İSTANBUL Büyükçekmece'de yükselen 1Coastal City projesi Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyor. 1Coastal City projesi 208 daire ve 29 dükkan olarak konumlanacak. Düzenlenen kampanya kapsamında konut alıcısına ödeme planını kendisinin belirlemesi fırsatı verilecek. 


Buna göre; 1Coastal City'den daire alanlar peşin ödeme yaparken yüzde 10 peşin indiriminden yararlandığı gibi, teslimde ödeme ya da aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek Projenin Haziran 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Evlerin ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim edileceği projede, her daireye 10 metrekarelik bir de depo var. Albatros sahiline 200 metre mesafede yer alan 1Coastal City, yılın 365 günü tatil keyfi sunuyor. Atatürk Havalimanı'na 15 dakika mesafede bulunan proje, hastaneye ve metrobüse 5 dakika uzaklıkta. Özyurtlar İnşaat'ın A ve A Plus konul alıcısına hitap eden konut markası Büyükçekmece Gürpınar'da hayata geçiyor. Lansmanı Nisan'da Dubai'de yapılan 1Coastal City, özel teraslı daireleri ile deniz ve gökyüzünün maviliklerini evin içerisine kadar taşıyacak. 


Vatan 



1Coastal City iletişim

Tel: 444 40 27

Web: www.ozyurtlar.com


Geri Dön