29 / 04 / 2024

1.İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi

1.İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat 1 İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Pendik’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yıldız tarafından kuruldu.

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022'de!

29. Uluslararası İsrail Yapı, İnşaat ve Mimari Fuarı 1-2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aymeg Yapı İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymeg Yapı İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Yıldız tarafından kuruldu.

Torus Enerji İnşaat Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Torus Enerji İnşaat Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çelik tarafından kuruldu.

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erkoç Makina Elektrik İnşaat Ve Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Yakasız tarafından açıldı.

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlısu Proje Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Tatlısu tarafından kuruldu.

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zero Time İnşaat Ve Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Dinç tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nısh Global İthalat İhracat İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Canpolat tarafından kuruldu.

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rodi Kayım İnvestment İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rodi Kayım tarafından kuruldu.

1.İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi Haberi

1.İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. İzmir’de inşaat sektörünü büyütmek, ihracata pozitif katkı sağlamak, daha fazla yerli & yabancı yatırımcıyı çekebilmek, taşeronlarla ortak paydada buluşturabilmek amacıyla sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.


İnşaat sektörünün son 5 yılda yaşadığı değişim ve dönüşüm sürecinde İzmir de çok önemli bir taş olarak dahil olmuştur. Özellikle son yıllarda artan lüks konut üretimi sektörde çeşitliliği sağlarken, inşaat sektöründeki tüketici profili ve Satın alma süreçleri de farklılaşmaktadır. Tüm bunların yanı sıra, İzmir’imizin en önemli konusu haline gelen Kentsel Dönüşümü yönlendirmek, bizler için ayrı bir önem teşkil etmektedir.


1.İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi, Dünya trendlerini belirleyen sektör öncülerini İzmir’de bir araya getirerek sektör...