03 / 05 / 2024

1stanbul ıspartakule başvuruları

1stanbul ıspartakule başvuruları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 7 projesinde yer alan toplam 725 konutu kura yöntemiyle satışa sunuyor. Emlak Konut GYO satışa sunacağı 725 adet daire için başvuru almaya başladı...

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselen projede toplam 152 adet daire satışa çıkarıldı. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün, bugün saat 17:30'a kadar kabul edilecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Toplam 152 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ispartakule Evleri projesinde daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılacak?

Ispartakule Evleri kura başvuruları 2015!

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 30 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Ispartakule Evleri kura başvuruları 2015 detayları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

Dairelerin 305 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde başvuru bedeli olarak 3 bin TL ödeniyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılır?

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ispartakule Evleri projesi Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılır?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün olan projede 1.849 adet konut bulunuyor.

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 448 bin 726 metrekarede yükselen projede ödemelerine göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün!

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son 3 gün. Toplam 1.849 konut ve 33 dükkandan oluşan projede teslimlerin Haziran 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Kura yöntemiyle satışa sunulan Avcılar Ispartakule Emlak Konutları başvuruları devam ediyor. Daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteren projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Kurayla satışa sunulan Ispartakule Evleri Emlak Konut GYO imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği Ispartakule Evleri kurayla satışa sunuluyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları ne zaman bitecek?

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları!

Ispartakule Emlak Konutları başvuruları için son gün 3 Temmuz olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği projede daire fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Ispartakule kura başvuruları!

Emlak Konut Ispartakule kura başvuruları devam ediyor. Toplam 1.849 konut ve 33 ticari üniteden oluşan projede 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

1stanbul ıspartakule başvuruları Haberi

1stanbul ıspartakule başvuruları


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 7 projesinde yer alan toplam 725 konutu kura yöntemiyle satışa sunuyor. Emlak Konut GYO satışa sunacağı 725 adet daire için başvuru almaya başladı. 


725 konut için başvurular 28 Şubat 2014 tarihine kadar sürecek. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı 725 dairenin bulunduğu projeler ise şöyle: 


Emlak Konut Başakşehir Evleri, Spradon Qurtz, Tuzla Emlak Konutları, 1stanbul Ispartakule, Ağaoğlu My World Europe, Bahçekent Emlak Konutları, Sultanbeyli Emlak Konutları.


1) Emlak Konut Başakşehir Evleri: Satışa sunulan 65 dairenin fiyatı 140 bin lira ile 333 bin lira arasında değişiyor. 


2) Spradon Quartz: Emlak Konut GYO'nun Spradon Quartz projesinde satışa çıkardığı 39 dairenin fiyatları 200 bin lira ile 514 bin lira arasında değişiyor.


3) Tuzla Emlak Konutları: Emlak Konut GYO kendi projesi olan Tuzla Emlak...