06 / 05 / 2024

2-4 ekim dubai fuarı

2-4 ekim dubai fuarı

Türkiye'nin onur konuğu olduğu Dubai'deki Cityscape Emlak Fuarı'na Türk gayrimenkul şirketleri çıkarma yapacak..

Depremin yaralarını sarmak için sağlanan dış finansman 2,4 milyar dolara ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen bölgeler için bu yıl Avrupa Konseyi Kalkınma, Dünya, Avrupa Yatırım, İslam Kalkınma ve Asya Altyapı Yatırım bankalarından yaklaşık 2,4 milyar dolarlık dış finansman sağladıklarını dile getirdi.

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanlar dikkat! Hesaplara tam 1.250 TL yatırılacak, bu parayı mutlaka alın!

T.C. kimlik numarasının sonu 0, 2, 4, 6, 8 olanların hesaplarına 1.250 TL yatırılacak, bu parayı mutlaka alın... İşte söz konusu ödemeler ile ilgili son dakika detayları...

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Fiyatlar resmen çakıldı! 4 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları güçlü doların etkisi ve depolardaki artan stok baskıları ile geriledi. Bu düşüş hurda bakır fiyatların da yansıdı ve bakır hurda fiyatlarına 3 TL indirim geldi. Peki demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar oldu? 4 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Belediyeden o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 4 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye o ilde arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan arsanın satışı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Gürgentepe 2023 projesinin ihalesini 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirecek. Gürgentepe TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşlar dikkat! 3 ay ertelenecek

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Bu vatandaşlar için 3 ay erteleme fırsatı var.

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanlar dikkat! Paralar hesaplara yatırıldı, hemen hesaplarınıza bakın!

TC kimlik numarasının sonu 0,2,4,6,8 olanların merakla beklediği ödemeler hesaplara yatırıldı. Hemen hesaplarınıza bakın... İşte o ödemeler ile ilgili detaylar...

Emeklilere Ağustos 2023 müjdesi! Tahsis no son hanesi 0-2-4-6-8-1-3-5-7-9 olanlar baksın!

Müjdeli haber emeklileri coşturdu! 25-26-27 Ağustos tarihleri önem arz ediyor! Tahsis numarasının son hanesi 0-2-4-6-8-1-3-5-7-9 olanlar için...

5 yılda memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı! 

Sağlık çalışanları başta olacak şekilde memurların aldığı maaşlar ile asgari ücretin son 5 senede altın, dolar ve Euro karşısında eridi. Buna göre, memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı. İşte ayrıntılar...

Gelir vergisi mükelleflerinin sayısı 2,4 milyonu aştı!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'de gelir vergisi mükellef sayısı Mayıs ayında geçen senenin aynı ayına göre 127 bin arttı ve 2,4 milyonu aştı.

2-4 ekim dubai fuarı Haberi

2-4 ekim dubai fuarı

Türk inşaat şirketleri Dubai'de 2-4 Ekim arasında gerçekleştirilecek uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'e çıkarma yapacak. SABAH gazetesinin yarın yayınlanacak Emlak&Mortgage ekinde yer alan haberde fuarla ilgili bilgiler yer alıyor. Bu yıl fuara onur konuğu olarak katılan Türkiye'yi Ağaoğlu, Tahincioğlu, Tabanlıoğlu Mimarlık gibi firmalar temsil edecek. İnşaatçılar uluslararası arenada projelerine yabancı müşteri arayacak. Mütekabiliyet Yasası sonrasında petrodolar zengini Araplar'ın Türkiye'ye ilgisi inşaat şirketlerini bu pazarda tanıtım çalışmalarına yönlendirdi. 


GÖVDE GÖSTERİSİ 

Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda şirketten çok Türkiye'nin tanıtımını yapacaklarını söylerken "Dubai'ye gövde gösterisi yapmaya gidiyoruz. Türkiye'nin tanıtımı iyi yapılırsa bu insanlar zaten bizi bulur, satış ofislerimize gelir" diye konuştu. Fuara Mecidiyeköy'deki eski Likör Fabrikası üzerine geliştireceği projeyle katılacak olan Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan ise "Eski...