22 / 08 / 2024

T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile bitenler dikkat! Ödeme resmen başladı

T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile bitenler dikkat! Ödeme resmen başladı

T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten vatandaşları da ilgilendiriyor. Ödemeler hesaplara geçirilecek. Vatandaşların hesaplarını kontrol etmesi gerekiyor.



Vatandaşların çeşitli alanlarda aldığı ödemeler teker teker hesaplara geçiriliyor. T.C. kimlik numarasının son hanesi 0, 2, 4, 6 veya 8 ile biten vatandaşları da ilgilendiriyor. Ödemeler hesaplara geçirilecek. Vatandaşların hesaplarını kontrol etmesi gerekiyor.

Eskişehir'de İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından destekleme ödemesi kapsamında 8 milyon 540 bin 13 lira tarımsal destekleme ödemesi üreticinin hesabına aktarılacak. Kırsal Kalkınma Destekleri Ekonomik Yatırımlar kapsamında 6 yatırımcıya 1 milyon 68 bin 875 TL, çiğ süt desteği kapsamında bin 739 üreticiye 17 milyon 69 bin 629 litre süt için 7 milyon 471 bin 138 lira olmak üzere toplamda 8 milyon 540 bin 13 lira hibe ödemesi yapılacak. 9 Ağustos tarihinden itibaren çiftçilerin hesabına yatırılmaya başlanacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön