24 / 07 / 2024

2-B Tapu Ofisi Koordinatörü Zübeyir Demirel

2-B Tapu Ofisi Koordinatörü Zübeyir Demirel

2-B Tapu Ofisi Koordinatörü Zübeyir Demirel, "Biz 2-B ile ilgili vatandaşın sorunları sıkıntıları nasıl düzeltilir, bunların cevabını veriyoruz. Bu hizmetin bedeli de 50- 100 lira arasında" dedi

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

Beykoz Zerzevatçı Mahallesi'nde 2/B tebligatları dağıtılıyor!

Beykoz'da yürütülen 2/B çalışmaları kapsamında Zerzevatçı Mahallesi’nde yaşayan 190 hak sahibine daha tapu tebligatları teslim edildi.

Van’da 3.2 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, Van merkez Tuşba ilçesinde 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Mersin Körfezi'nde 5.2 büyüklüğündeki deprem

Akdeniz açıklarında meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki deprem, güney illerinde hissedildi. Birçok ilde vatandaşlar panikle sokağa çıktı. İlk belirlemelere göre depremde can ve mal kaybı yok.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap 2. Bölge 781 konut ihalesi bugün!

TOKİ Niğde ili Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. Etap 2. Bölge 781 konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap 2. Bölge 781 konut ihalesi 13 Temmuz'da!

TOKİ Niğde ili Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. Etap 2. Bölge 781 konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 13 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Antalya Kepez 2.Bölge başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Kepez 2.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut satışa sunuluyor.TOKİ Antalya Kepez 2. bölge başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuru dönemi!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge başvuru dönemi 23 Temmuz 2015 tarihinde başlıyor ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam ediyor.

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 2. Bölge'de 781 konut yaptıracak!

TOKİ Niğde ili Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 2. Etap 2. Bölge 781 konut inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 22 Temmuz'da yapılacak.

Türkiye'nin 2. büyük şehitliği Edirne'ye inşa ediliyor!

Edirne’de 1878 Osmanlı-Rus Savaşı’ndan 1946’ya kadar defnedilen 52 bin şehidin bulunduğu alan yeniden şehitlik olarak inşa ediliyor. Türkiye'nin 2. büyüklüğü şehitliği için 5 bin 5 askerin yakınına ulaşıldı.

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası'nda 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Yazıköy'ün 268 kilometre uzaklığındaki sarsıntı, 39,10 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İran'da 5,2 büyüklüğünde deprem!

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletine bağlı Çabehar sahil kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

2-B Tapu Ofisi Koordinatörü Zübeyir Demirel Haberi

2-B Tapu Ofisi Koordinatörü Zübeyir Demirel

Türkiye'de uzun yıllar kangren olan orman vasfını kaybetmiş arazilerin satışına başlanması yeni bir iş sahasını ortaya çıkardı. Vatandaşın 2-B ile ilgili sorunlarını çözmek için danışmanlık ofisleri açılmaya başlandı.


A'DAN Z'YE HİZMET


Antalya'da danışmanlık hizmeti faaliyeti gösteren 2-B Tapu Ofisi Koordinatörü Zübeyir Demirel, 2-B ile ilgili vatandaştan gelen soruları cevaplandırdıklarını söyleyerek, "2-B ile ilgili vatandaşın sorunları sıkıntıları nasıl düzeltilir, bunların cevabını veriyoruz. Bu hizmetin bedeli de 50- 100 lira arasında. Ayrıca diyoruz ki isterseniz siz uğraşmayın sizin yerinize biz halledelim. Bu gibi durumlarda ücret biraz değişiyor" dedi. Demirel, istenilmesi durumunda 2-B arazilerinin devir işlemlerini de yürüttüklerini bildirdi.


50'DEN FAZLA MÜRACAAT


2-B Tapu Ofisi Koordinatörü, İnşaat Mühendisi Mehmet Şahin ise, hak sahiplerinin 2-B konusunda kafasının karışık olduğunu belirterek, "Bu alanda herhangi bir oluşum yok ve...