29 / 04 / 2024

2. Bölge Belediye Başkanları projeleri

2. Bölge Belediye Başkanları projeleri

2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı bu ay Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

Riva'da inşa edilen Düşler Vadisi projesinin 2-3 sene içinde tamamlanacağı belirtildi. Düşler Vadisi, depreme en dayanıklı bölge inşa ediliyor! Galatasaray projeden toplam 2.8 milyar TL kazanacak!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden restorasyon karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Büyükada Karanfil Mahallesi Kadıyoran Caddesi'nde restorasyon karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. İşte detaylar...

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor! Vergi ve harçtan muaf yatırım imkanı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de 99 gayrimenkulü kiraya veriyor. Gayrimenkullerin aylık kira bedelleri 20 lira ile 60 bin lira arasında değişiklik gösteriyor....

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Kayaköy Bozburun 2. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy Mahallesi 2. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası müze oluyor!

Sultanahmet'te bulunan İstanbul Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürlüğü binası, müzeye dönüştürülmek üzere boşaltılıyor.

TOKİ İstanbul Esenler 2. Etap 3. Bölge ihalesi bugün!

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 3. Bölge 686 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ( E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

2. Bölge Belediye Başkanları projeleri Haberi

2. Bölge Belediye Başkanları projeleri


2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı bu ay Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.


Belediye çalışmalarının değerlendirilmesi ve ülke gündemindeki konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere her ay bir ilçede rutin olarak düzenlenen "2. Bölge Belediye Başkanları Ocak Ayı Toplantısı" geçtiğimiz günlerde Başkan Remzi Aydın'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.


Başkanlık Makamında gerçekleşen toplantıya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel ile AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahman Dursun katıldı.


Belediyelerin yaptıkları çalışmalar ve hazırladıkları projelerin konuşulduğu toplantıda, ayrıca anayasa değişikliği, referandum ve başkanlık sistemi konuşulan konular arasında yer...