28 / 04 / 2024

2. CNR Emlak Zirvesi

2. CNR Emlak Zirvesi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün de  2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'na katılan isimler arasında yer aldı. 

Yılda 500 bin konut ve iş yeri dönüştürülecek!

İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen 2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin desteğiyle CNR Expo Yeşilköy'de başladı. 

Düzenli ve sağlıklı bir kentleşme modeli şart!

İstanbul’da 23 Kasım 2017 tarihinde kapılarını açacak olan 2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı’na   İmpo İmar A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz'da katılacak.

2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması 2 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması...

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

2. CNR Emlak Zirvesi Haberi

2. CNR Emlak Zirvesi

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün de  2. CNR Emlak Zirvesi ve CNR Emlak Fuarı'na katılan isimler arasında yer aldı.  Mithat Yenigün; enflasyon, faiz oranları ve döviz kurlarının gayrimenkul talebini sınırlayabildiğini vurgulayarak, enflasyon görünümündeki bozulmanın pozitife çevrilmesinin önem arz ettiğini dile getirdi. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Kentsel dönüşüm projelerinin ülke için çok önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Yenigün, kentsel dönüşümün ülke için hayati önem arz ettiğini sözlerine ekledi.  Yenigün ayrıca, kentsel altyapı, yeşil alan ihtiyacı ve mülkiyet hakkı olmak üzere bölge halkının tüm haklarının gözetilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

İmar mevzuatının yeni baştan ele alınmasının yanı sıra dikey yapılaşma tercihlerinin tarihi ve çevresel doku gözetilerek değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Yenigün, "Yeşil binaları artırmamız elzem hale gelmiştir." dedi. 

Zirvenin açılışında ayrıca CNR Fuarcılık...