06 / 05 / 2024

2. Erbil Mobilya Fuarına katılan firmalar

2. Erbil Mobilya Fuarına katılan firmalar

Bu yıl ikincisi düzenlenen Erbil Uluslararası Mobilya Fuarı açıldı...

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myu İnşaat Mobilya Dekorasyon Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Uslu tarafından kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

2 yıldır zamları erteleyen IKEA'dan yeni açıklama

Uluslararası mobilya devi IKEA, 2 yıldır maliyet artışını tüketiciye yansıtmamak için 1 milyar euroluk maliyete katlandıklarını ancak gelinen noktada artık zam yapmak başka çare kalmadığını açıkladı.

Kilim Mobilya’dan tam 3 bin TL indirim! Muhteşem Eylül fiyatları için koşun! Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni evlenecek olanlar,  evini yenilemek isteyen bu haber tam size göre, acele edin son 30 Eylül. Kilim Mobilya’dan bin değil 2 bin değil tam 3 bin TL indirim. Sizde bu kampanyayı kaçırmamak için haberimizi muhakkak okuyun. İşte, Kilim Mobilya 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kapı Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Çiftçi tarafından kuruldu.

Dorel İnşaat Gayrimenkul Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorel İnşaat Gayrimenkul Mobilya İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekme'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Çınar tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kösedağ Gayrimenkul Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Karakaya, Yusuf Karakaya, Faruk Karakaya ve Ersan Deveci ortaklığında kuruldu. 

2. Erbil Mobilya Fuarına katılan firmalar Haberi

2. Erbil Mobilya Fuarına katılan firmalar


2. Erbil Mobilya Fuarı'nın açılışını Sinan Çelebi yaptı. 11 ülkenden 110 firmanın katıldığı fuar 4 gün boyunca açık kalacak. Fuar'da Türkiye'den de 50 firma yer...