05 / 05 / 2024

2 günde 1 köprü

2 günde 1 köprü

Türkmenistan'da 2.5 günde bir köprü yapan Nata Holding, gözünü iş dünyasının başkenti olarak nitelendirdiği İstanbul'a dikti. Şirket, kentte 450 milyon dolarlık yatırımla karma bir proje hayata geçirecek.

İç ve dış borçlara günde 1 milyar 646 milyon lira faiz ödüyoruz!

Ocak-ağustos döneminde, devlet iç ve dış borçlara günde ortalama 1 milyar 646 milyon 503 bin 343,77 lira faiz ödedi. TOGG fabrikası 22 milyar liraya mal olmuştu. Böylece ayda 2 TOGG otomobil fabrikasından daha büyük bir rakam faize gitmiş oldu.

Turizm sektörü canlandı: Antalya 18 günde 1,5 milyon turisti ağırladı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya'ya 18 günde 1,5 milyon turistin geldiğini duyurdu. İşte detaylar

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

Demir fiyatları bir günde resmen zirve yaptı! 1 ton demire 500 TL zam geldi! 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına rekor zam geldi. 1 ton demir fiyatı bir günde 500 TL artışla rekor kırdı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 22 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Migros’ta şampuan ve krem ürünlerine dev indirim! Pahalanmasına yalnızca 2 gün kaldı! 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Migros’ta şampuan ve krem ürünlerine dev indirim! Pahalanmasına yalnızca 2 gün kaldı! 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

1 gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altını olanlar resmen zevkten dört köşe oldu! Hemen bakın!

1 gram altının 2 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı... Altını olanlar resmen zevkten dört köşe oldu... Hemen bakın...

Asgari ücret zammı açıklandığı an harekete geçtiler! Etiketler günde 2 kez değişiyor! İşte detaylar!

Asgari ücret zammının açıklanması ile bazı marketler harekete geçti. Bu marketlerde etiketler günde 2 kez değişiyor. İşte detaylar!

Elinde euro olanlar hemen harekete geçsin! Euro 2 gün sonra bu kadar olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Euro kurunda son dakika gelişmeler yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip edilirken, euro kurunun 2 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu.  Cebinde 1 euro bile olanlar hemen baksın!

İstanbul’a bir metro ağı daha... Günde 1 milyon yolcu taşıyacak... 

Açıldığında günde 1 milyon yolcu kapasitesine ulaşacak olan İstanbul Bakırköy-Kirazlı metro hattında ilk ray kaynağı bugün yapıldı. 

Doları olanlar hemen bakın! 1 dolar 2 gün sonra tam bu kadar olacak! Gören inanamadı! 

Doları olanları ve dolar almak isteyenleri yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. 1 dolar 2 gün sonra tam bu kadar olacak! Gören inanamadı! Doları olanlar hemen bakın!

1 euronuz bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! 2 gün sonra yer yerinden oynayacak 

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip eidliyor. Euro dolar paritesi bugün güne yükselişle başlarken yatırımcılar ve elinde 1 eurosu bile ola vatandaşlar euro kurundaki asıl yükselişi merak ediyor. Euro için 2 gün sonrası işaret edildi. Son dakika euro kuru...

2 günde 1 köprü Haberi

2 günde 1 köprü

Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa etmesiyle tanınan Nata Holding artık İstanbul'da.Şirket, kente 450 milyon dolarlık karma proje inşa edecek. Sultangazi'de konut, AVM ve işyerinden oluşan karma projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. 74 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek projenin 250 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


DÜNYANIN 116'NCISI 


Dünyanın 116'ncı en büyük inşaat firması olan Nata Holding'in Başkanı Namık Tanık, "Türkiye'nin başkenti Ankara olsa da, iş dünyasının da başkentinin İstanbul olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle İstanbul'a yakışacak nitelikte bir proje yapmak için kolları sıvadık. 

İstanbul'da projemiz ile 450 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştireceğiz" dedi. 


HEDEF BÜYÜK 


2020'ye kadar 4 bin konut hedeflediklerini söyleyen Tanık, "İstanbul, Ankara ve Adana'da yatırımlarımız olacak. Konut ve AVM yapmayı planlıyoruz. Bununla ilgili tüm fizibilite...