10 / 05 / 2024

2. İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm

2. İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm

İkincisi düzenlenen Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile 2.inönü Mahalle sakinleri katıldı...

Zeray Dora Hill 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Zeray Dora Hill 2 projesi Kocaeli'nin Kandıra yolu üzerinde Çayırköy'de inşa ediliyor. Zeray İnşaat imzasıyla yükselen projede ön talep süreci başladı. 

Mağdur ev sahibi: 1 aylık aldığım kira ile 2 öğün yemek yiyebiliyorum!

Ev sahipleri arasında tahliye ve kira artış oranı için yaşanan tartışma ve kavgalarda sular durulmuyor. Mağdur bir ev sahibi, 1 aylık kirasının 2 öğün yemeğe denk olduğunu söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

SOM Ticaret Merkezi 2 ön talep topluyor! Yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle!

Som Yapı tarafından haya geçirilen SOM Ticaret Merkezi 2'de yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle ön talep başladı. Peki SOM Ticaret Merkezi 2 nerede? SOM Ticaret Merkezi 2 fiyatları ne kadar? İşte SOM Ticaret Merkezi 2 ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön satışta! Başakşehir'e 420 yeni konut geliyor!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de ön satışlar başladı. Proje 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

Fatih Hacıkadın Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Fatih ilçesi, Hacıkadın Mahallesi, 2899 ada, 5 ve 6 parsellerin bir kısmında Voynuk Şucuattin Camii?nin ihyasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

Ankara'da Narlıdere dönüşümü anlatıldı!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bir takım ziyaretler ve görüşmeler yapmak için CHP Narlıdere ilçe örgütüyle birlikte gittiği Ankara’ya programı dahilinde Narlıdere’nin 2. İnönü, Atatürk Mahallesi, Narh ve Çatalkaya Mahallelerinin Kentsel dönüşümü anlatıldı.

Bağcılar İnönü Mahallesi Cami'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da inşa edilecek olan İnönü Mahallesi Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da katıldı.

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Bingöl İnönü'deki dönüşümde tapu devri yapıldı!

Bingöl İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki gayrimenkullerin TOKİ'ye devri yapıldı. Bingöl Belediyesi Emcümen kararı şöyle..

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bingöl İnönü mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor.

2. İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

2. İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm

2. İnönü Mahalle sakinleri için düzenlenen toplantıda Başkan Batur dönüşümde "herkes için adil' olunacağını belirtti. İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen ilk Belediye olan Narlıdere Belediyesi, dönüşüm alanı içerisinde kalan mahalle sakinlerine izlenecek olan yol haritasını anlatmak için toplantılar düzenlemeye devam ediyor. İki Narlı ve Çatalkaya Mahallelerine yönelik gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısının ardından ikinci toplantı dün akşam 2.1nönü mahallesi için düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısında Narlıdere Belediye Başkanı Abdiil Batur dönüşümün nasıl olacağını hazırladığı sunum ile anlattı.

Yaklaşık 1 saat süren sunumda uzun ve zorlu geçecek olan kentsel dönüşüm sürecinde izlenecek olan yöntemlerin son derece şeffaf ve halk ile birlikte yürütüleceğine vurgu yaptı. Başkan Batur " Siz olmadan olmaz. l£n başından işin teslim edileceği ve...