22 / 07 / 2024

200 yataklı devlet hastanesi yakında yapılacak

200 yataklı devlet hastanesi yakında yapılacak

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ertan Aydın, Gölbaşı'nın iki yakasını yer altından birleştirecek geçit ve 200 yataklı devlet hastanesi projelerinin yakında hayata geçirileceğini söyledi

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi hizmete açılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Sağlık Bakanlığınca yapılan 200 yataklı Vezirköprü Devlet Hastanesinin pazartesi gününden itibaren hasta kabulüne başlayacağını müjdeledi.

Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi TBMM'de!

Adıyaman'da yapılması planlanan 150 Yataklı Devlet Hastanesi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

İpsala'da inşa edilen 30 yataklı devlet hastanesi TBMM gündeminde!

İpsala ilçesinde yapılan 30 yataklı devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya'ya 300 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Battalgazi'de inşa edilecek olan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatını inceledi.

Konyaaltı'na 150 yataklı devlet hastanesi müjdesi!

Antalya'nın Konyaaltı ilçesine 150 yataklı devlet hastanesi yapılacak. Sarısu Mahallesi’nde yapılacak hastanin 2022'de açılması planlanıyor.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Gölbaşı Devlet Hastanesi'nin yapımı meclis gündeminde!

Gölbaşı 200 yataklı Devlet Hastanesi'nin yapım bedeline ve 2019 Şubat ayına kadar taşeron şirketlere ödenen miktar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek!

Diyarbakır, sağlık alanında yapılan yatırımlarıyla bölgenin "sağlık üssü" olmaya devam ediyor. Diyarbakır'a bin 200 yataklı sağlık kompleksi inşa edilecek.

Erzurum'a 1.200 yataklı şehir hastanesi kazandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce farklı bir şekilde düşünülen bin 200 yataklı Erzurum Şehir Hastanesini şimdi şehir merkezine kazandırıyoruz" dedi...

Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Kars 500 yataklı devlet hastanesi uygulama projeleri ve ihale dokümanları hazırlanması işi için ihaleye çıkıyor. Kars'a 500 yataklı devlet hastanesi geliyor.

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

200 yataklı devlet hastanesi yakında yapılacak Haberi

200 yataklı devlet hastanesi yakında yapılacak

1 Kasım'dan ümitli olduklarını ve tek başına iktidar olabilecek oyu da alacaklarına inandıklarını belirten AK Parti Ankara 1.Bölge 7. sıra milletvekili adayı Ertan Aydın, AK Parti ile başkentte dev yatırımların birbiri ardına hayata geçirildiğini söyledi. 


 Ankara sizin için ne anlam ifade ediyor. Ankara'da en çok ne yapmayı seviyorsunuz? 

Çocukluğumun geçtiği yer İstanbul fakat gençliğimin en güzel günlerini de Ankara'da geçirdim. Üniversite dönemimde Ankara ile tanıştım. Bunun yanında yetişkinlik, evlilik dönemimin geçtiği ve tüm hayati karalarımı aldığım yerdir Ankara. Bütün iş hayatım burada geçti. İlk geldiğim yıllarda İstanbul ile Ankara'yı mukayese eder ve başkenti çok kötü bulurdum. Hava kirliliği ve yaşamı çekilmez bir yerdi benim için. Bir an önce İstanbul'a kaçmak için can atardım. Ama Melih Gökçek'in belediye başkanı olmasından sonra yapılan...