02 / 05 / 2024

2006 sefa yapı denetim

2006 sefa yapı denetim

Hızla gelişen inşaat sektörüne bağlı olarak önemi her geçen gün artan yapı denetim sektörü, inşaatların en güvenli şekilde ve tüm kurallara uygun olarak yapıldığının bir garantisi olarak son yılların gözde sektörlerinden biri oldu.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Ferhat Erk ve Sefa Sarı ortaklığında kuruldu. 

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi kuruldu!

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatih Çelik ve Sefa Celep ortaklığında kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Sefa Akıncı ortaklığında kuruldu.

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir, Mehmet Demir ve Sefa Topyay ortaklığında kuruldu.

Negmar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Negmar Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Koç tarafından kuruldu.

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Havva Teke tarafından kuruldu. 

Sefa Targıt: Bina içi ulaşımda da virüs tedbiri alınmalı!

Bina içi ulaşımda tedbirlerin alınması gerektiğini savunan AYSAD Başkanı Sefa Targıt, “Özellikle çok katlı yüksek binalarda ve hastaneler gibi özel yapılarda riskleri en aza indirecek önlemler geliştirilmeli” dedi.

Yapı Par İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Par İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Palut tarafından kuruldu.

2006 sefa yapı denetim Haberi

2006 sefa yapı denetim

Özellikle yaşanan afetler sonrası denetimin ne kadar gerekli olduğunun bilinciyle çıkarılan yönetmelik ve yasalarla şekillenen ve büyük ihtiyaç duyulan bu sektörün önemi her geçen gün artıyor. Turizmin gözbebeği olan, iç ve dış göçün giderek arttığı Antalya bölgesinde de yapılaşmaya bağlı olarak yapı denetim, son yıllarda çok daha hızlı bir şekilde gelişme göstererek, bölgede ivme kazanan sektörlerin başına geçti. 


TECRÜBELİ KADRO 


Hüseyin Can Başer tarafından 2006'da kurulan Sefa Yapı Denetim, 2 yıldan beri İbrahim Başer ve Yavuz Selim Yılmaz ortaklığında faaliyetlerini sürdürüyor. Antalya sınırları içinde hizmet veren ve birçok büyük projenin denetimini gerçekleştiren Sefa Yapı Denetim sektörde hızlı bir şekilde yükseldi ve kısa zamanda güvenilir, öncü firmalar arasında yerini aldı. Sefa Yapı Denetim, sektöre yıllarını vermiş başarılı ve tecrübeli mimar ve mühendis...