05 / 05 / 2024

2012 çırağan düğünleri

2012 çırağan düğünleri

Meltem-Bilgin Demirören çiftinin kızı Manolya Demirören ile işadamı Deniz Tekin, Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğünle dünyaevine girdi.

Real Madrid Çırağan Sarayı'nda 80 oda kapattı!

Çırağan Sarayı'nda konaklayan Real Madrid, 210 odanın 80'ini kendilerine tahsis ettirdi

Kaldıraçlı döviz işlemi yaptıran 44 site SPK kıskacında!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırması gerekçesiyle 44 internet sitesinin erişime engellenmesi kararı aldı.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

 Bu haber büyük küçük herkesi üzecek! Kuş gribi yeniden görüldü artık yumurtaları tane ile alacağız! Bu zam cep yakacak 

Son 10 yıldır türlü salgınlarla uğraşan dünya son olarak koronanın etkisinden daha yeni yeni kurtulmaya başlarken bu sefer de eskilerden tanıdığımızı bir virüsün tekrar ortaya çıktı görüldü. 

Sözleşmeli çalışan nasıl kadroya geçebilir? Sözleşmeliye kadro düzenlemesi kimleri kapsıyor?

Sözleşmeli personele kadro verilmesini içeren kanun teklifi dün TBMM’den geçti. Gerekli şartları taşıyan 458 bin 615 çalışan, düzenlemeyle birlikte kadroya kavuşurken,  memur olmak isteyenler, kanunun yürürlüğe girmesinin ardından 30 gün içinde başvuru yapma hakkına sahip.  Peki sözleşmeli çalışanla

Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır?

Tapu işlemleri ile uğraşan vatandaşlar, bu işleme dair pek çok soru sorar. Özellikle Tapu işlemlerinde bir yaş sınırı var mıdır? sorusu soruluyor. İşte haberin detayları!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

İntema İnşaat'tan 'olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri' açıklaması!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlıklı 8. maddesi gereğince; İntema İnşaat'ın kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketliliği açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor...

İngiltere'de konut fiyatları koronavirüse rağmen düşmedi!

Koronavirüs sebebiyle birçok sektör canlılığını kaybetti. İngiltere'de konut fiyatları virüse rağmen düşmedi. Londra merkezinde 1.5 milyon pounda ancak 100 metrekare ev alınabiliyor...

TSKB GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

TSKB GYO'nun pay fiyatındaki olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında,  şirketin nezdinde Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'ne göre, kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durum bulunmuyor.

2012 çırağan düğünleri Haberi

2012 çırağan düğünleri

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Demirbilek'in kıydığı nikahta, çiftin şahitliğini Semra Özal, Ali Çınar, Erdoğan Demirören ve kuzeni Yıldırım Demirören yaptı. Düğüne; aralarında Şükran Öktem, Reyhan Demirören, Sibel Vatandost, Nazan Süzer, Siret Evliyazade gibi isimlerin de bulunduğu 400 seçkin davetli katıldı. Yeni evlilerin balayı için önce New York'a sonra da Porto Riko'ya gideceği öğrenildi.

Samet...