05 / 05 / 2024

2013 Çevreci Tesis Ödülleri

2013 Çevreci Tesis Ödülleri

‘2013 Çevreci Tesis Ödülleri' töreninde Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Filli Boya ve Capatect Yalıtım olarak bilinen Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

Filli Boya, Çevreci Tesis ödülüne layık görüldü!

Filli Boya, 2015 yılında üretim ve hizmet faaliyetlerinden kaynaklanan 3.382 ton atığı geri dönüşüme göndererek, ülke ekonomisine geri kazandırdı.

Çevreci Tesis ödülleri kapsamında Denizli'deki 5 tesise ödül!

Denizli Büyükşehir Beiediyesi'nin de üyesi olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Çevreci Tesis ödülleri" kapsamında Denizli'den 5 tesis ödül aldı.

VİKO by Panasonic'e Çevreci Tesis ödülü!

VİKO by Panasonic, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Çevreci Tesis Ödülü’ne layık bulunarak sektöründe yine bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye’nin çevre dostu kuruluşları arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

TSKB 2. Çevreci Tesis Ödülleri verildi!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Medikal tedaviyle insanın geleceğini şekillendiremeyiz. Şehirlerin doktoru olabilmek tedavi etme anlamında değil, şehirde yaşayan bireylerin hasta olmaması anlamında sorumluluk üstlenmektir" dedi.

En çok çevreye duyarlı tesis Antalya'da!

Geçen yıla göre yaklaşık 6 kat artan çevreye duyarlı tesislerle, Türk turizmine 'yeşil yıldız' damgası vuruldu. 2013'de yeşil yıldız almaya hak kazanan 22 çevreye duyarlı tesis bulunurken bu sayı haziran ayında 103'e, ağustosta ise 125'e ulaştı

Çevreye duyarlı tesis sayısı 6 kat arttı!

Geçen yıla göre yaklaşık 6 kat artan çevreye duyarlı tesislerle, Türk turizmine 'yeşil yıldız' damgası vuruldu. 2013'de yeşil yıldız almaya hak kazanan 22 çevreye duyarlı tesis bulunurken bu sayı haziran ayında 103'e, ağustosta ise 125'e ulaştı

Petroyağ'dan 12 milyon dolarlık çevreci tesis!

20 yıllık başarılı bir geçmişi geride bırakan Petroyağ ve Kimyasallar Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi yeni binasına taşındı. Şirket, 12 milyon dolarlık yatırımla yeni tesisini görkemli bir törenle hizmete açtı.

2013 yılında kiralık otel sayısı patladı!

Türkiye'de yabancı turist sayısındaki artışla birlikte turistik tesis ilanlarında da yaşanan artış göze çarpıyor. Verilere göre; 2013 yılında bir önceki yıla göre tam 2.5 kat daha fazla kiralık turistik tesis ilanı verildi.

2013'te kiralık otel sayısı patladı!

Hurriyetemlak.com'un 2013 yılı verilerine göre; Türkiye'de kiralık otel sayısındaki artış dikkat çekiyor. Hurriyetemlak.com'un verilerine göre; 2013 yılında, bir önceki yıla göre tam 2,5 kat daha fazla kiralık turistik tesis ilanı verildi.

Sancaktepe Belediyesi kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek!

Sancaktepe Belediye Başkanlığı kira karşılığı sosyal tesis yapım işi ihale edecek. İhale 19 Kasım 2013 tarihinde saat 11:30 'da Sancaktepe Belediyesi Encümen Odası'nda gerçekleştirilecek.

İBB Fatih 'te tesis yapım işi ihale edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fatih İlçesi, Süleymaniye Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapım işi ihale edecek,ihale 2 Ekim 2013 tarihinde saat 12:00 'de gerçekleştirilecek...

Kütahya'da yap işlet devret modeli tesis yapım işi ihalesi!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Kütahya İli Merkez İlçesi Yoncalı Kaplıcalarında yap işlet vevret modeli tesis yaptıracak. İhale 26 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.

2013 Çevreci Tesis Ödülleri Haberi

2013 Çevreci Tesis Ödülleri


The Four Seasons Otel'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin katılımıyla düzenlenen ‘2013 Çevreci Tesis Ödülleri' töreninde Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Filli Boya ve Capatect Yalıtım olarak bilinen Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı.


Dünya Sağlık Örgütü'nün başlattığı küresel programın bir parçası olarak, kentlerde yaşanabilir ve sağlıklı çevre koşulları oluşturmak amacıyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, çevreye ve insan sağlığına duyarlı tesisleri ödüllendirdi.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla The Four Seasons Bosphorus Hotel'de yapılan törende incelenen 119 tesisin hak kazanan 36’sı ödüllerini aldı.


 Törende, çevre ve sürdürülebilirlik politikalarıyla her geçen gün sektöre ve ülkeye katkıda bulunan Filli Boya ve Capatect...