11 / 05 / 2024

2013te kaç fuar düzenlendi

2013te kaç fuar düzenlendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti...

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı 30 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Türkiye’nin ilk Doğa Evleri Fuarı, ‘şehirden kaçış’ için yol göstererek, kentlerin yüksek ekonomik ve sosyal maliyetine karşı, doğada yerleşik bahçeli alternatif yaşam çözümleri sunacak.

İstova, 12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

12. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap- Türk Zirvesi’nde yerini alan İstova projesi Yamaç Yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçiriliyor...

1. Avrupa Emlak Fuarı 30 Mart'ta Berlin'de!

1. Avrupa Emlak Ve Yatırım Fuarı 30 Mart – 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Almanya'nın Berlin şehrinde Estrella Fuar Merkezi'nde kağılarını açacak.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Mobilya sektörü Çin CIFF 2016 Fuarı'nda buluşacak!

İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği dünyanın farklı yerlerinden mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getiren dünyanın en büyük fuarı Uluslararası Mobilya Fuarı CIFF 2016’ya katılıyor.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta!

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı’na, ilk kez milli katılım gösterilerek, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından katılım gerçekleştirilecek. IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı 18-24 Ocak'ta yapılacak.

Ofton İnşaat Emlak 2015 Fuarı’na kaç projeyle katılacak?

Ofton İnşaat, Emlak 2015 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katılacak.

İZFAŞ, Fuar İzmir'i zarara mı uğrattı!

İZFAŞ, hala Ermit İnşaat'ın sorumluluğundaki Fuar İzmir'in bakım onarım işleri için ihaleye çıkarak kurumu zarara uğrattı. Üstelik kesin teminatı, "hak edişten düşerek" başka bir skandala imza attı

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

Aykut Engin: Türkiye'de yeterli fuar alanı yok!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, Türkiye’deki fuar alanlarının yetersiz olmasına dikkat çekti. Bu durumun ihracatı olumsuz etkilediğini söyleyen Engin; "Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, bu yüzden fırsatlar kaçıyor" dedi..

Türkiye’de düzgün fuar alanı yok, fırsatlar kaçıyor!

ZOW Fuarcılık Türkiye Müdürü Aykut Engin, fuar alanlarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, “Yurtdışında salonlar insanın ticaret odası gibi, kiralar çok cüzi. Türkiye’de öyle değil." dedi.

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule projelerine 2015'te başlıyor!

Cityscape Global 2014 Fuarı’na katılan Egeyapı Group, iki yeni projesine 2015'te başlayacak. Projeler, Yedikule ve Kağıthane'de yer alacak. Firma 2016'da da Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme start verecek.

2013te kaç fuar düzenlendi Haberi

2013te kaç fuar düzenlendi


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), detaylı fuar bilgilerinin yer aldığı 2013 Yılı Fuar Raporu’nu açıkladı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen toplam 407 fuarı, 15 milyon 500 bin 48 kişi ziyaret etti. Yabancı ziyaretçi sayısı 527 bin 748 oldu. Fuarlarda, toplam 60 bin 520 firma stant açtı.


Ziyaretçi sayısı açısından bakıldığında, 2013 yılında birinciliği 1 milyon 635 bin 152 ziyaretçi ile 82’inci İzmir Enternasyonal Fuarı, ikinciliği 455 bin ziyaretçi ile 32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve ARTIST 23.Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı aldı. 18.İzmir Kitap Fuarı 390 bin ziyaretçi ile üçüncü, 2. Malatya Kitap ve Kültür Fuarı 307 bin ziyaretçi ile dördüncü, 20. Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı ise 270 bin ziyaretçi ile beşinci sırada yer aldı. Daha sonra ise; MODEKO 2013 24.İzmir Mobilya...