26 / 07 / 2024

2014 ağustos teslim konut projeleri

2014 ağustos teslim konut projeleri

Ağustos ayında toplam 28 konut projesi teslim edilecek. Ankara, İstanbul ve İzmir'de teslim edilecek projelerden 2'si İzmir, 8'i Ankara ve 18'i ise İstanbul'da yer alıyor... İşte o projeler...

Gürpınar Mavera Villa Ağustos'ta teslim! Yıl sonuna kadar vade fırsatı!

Topuzlar Yapı tarafından hayata geçirilen Gürpınar Mavera Villa projesinde satış süreci devam ediyor. Projede yer alan villaların Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Kiler GYO Referans Beşiktaş 2025 Ağustos'ta teslim!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı tarafından hayata geçirilen Referans Beşiktaş 2025 Ağustos ayında teslim edilecek. 

Giresun Dereli'deki konutlar Ağustos'ta teslim edilecek!

Önceki yıl sel felaketi nedeniyle hasar gören evlerin yerine inşa edilen Giresun Dereli konutlarının ilk teslimi Ağustos'ta teslim edilecek. 

Başyapıt Dragos’ta 60 ay faiz! Ağustos'ta teslim!

Başyazıcı Grubu 66’ncı yılına özel hazırladığı kampanyası ile Maltepe’de inşa ettiği ‘Başyapıt Dragos’ projesi için 60 ay sıfır faiz kampanyasını hayata geçirdi. Ağustos 2018’de teslim edilecek proje, Adalar manzarasıyla sakinlerine ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Tatlıses Konakları Kuşadası projesi Ağustos'ta teslim!

İbrahim Tatlıses tarafından yaptırılan Tatlıses Konakları Kuşadası projesinde tapu teslimlerinin Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Projenin inşaatı hala devam ediyor.

Referans Bahçeşehir projesi Ağustos 2018'de teslim!

Referans Bahçeşehir projesi Ağustos 2018'de teslim edilecek. KİPTAŞ arazisinde yükselen Referans Bahçeşehir Evleri projesinde 465 daire ve 34 dükkan yer alıyor...

Huzzak Tower Plus'ta teslimler Ağustos'ta!

Huzzak Tower Plus teslim edilmeden hemen önce satış avantajı sunuyor. 4 bin 887 metrekare alan üzeirnde yüksleen Huzzak Tower Plus projesinde teslimlerin Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Bizimevler Güzelce'de teslimler Ağustos 2018'de!

İhlas Yapı'nın Büyükçekmece'de hayata geçireceği Bizimevler Güzelce projesi 980 konut ve 35 dükkandan oluşuyor. Projenin Ağustos 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

AcarBlu Rezidans'ta teslimler Ağustos 2016'da!

AcarBlu Rezidans projesinde üç farklı dekorasyon anlayışıyla hazırlanan örnek daireler beğeniye sunulmaya başlandı. AcarBlu’nun anahtar teslim tarihi 2016 yılının Ağustos ayı olarak planlanıyor.

Sanayi üretimi Ağustos'ta yüzde 8,47 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklanan sanayi üretim verilerine göre arındırılmamış (ham) sanayi üretim verisi ağustos ayında yıllık yüzde 8,47 artarak 2014 ağustos ayından bu yana en yüksek artış hızına ulaştı.

Denizli Kızılay Kompleksi'nin ihalesi 24 Ağustos'ta!

Denizli İli Merkez İlçesi'deki Denizli Bölge Kan Merkezi inşaatının anahtar teslim götürü bedeli ile 24 Ağustos 2015 günü saat 10:30 tarihinde ihale edilecek.

Beylikdüzü Ayışığı Butik'te teslimler 2016 Ağustos'ta!

Demir İnşaat’ın Ayışığı konseptinin üçüncü etabı "Ayışığı Butik"te yer alan 108 rezidans konut metrekaresi 3 bin 600 TL’den satışa çıkarken, proje teslim tarihi 2016 yılının ağustos ayı olarak belirlendi.

2014 ağustos teslim konut projeleri Haberi

2014 ağustos teslim konut projeleri

1-) Kılıçoğlu İnşaat / Panorama Koç Life / Sarıyer



Panorama Koç Life projesi, Kılıçoğlu İnşaat tarafından Sarıyer'de inşa ediliyor. Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life projesinde 304 konut yer alıyor. 


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life projesindeki daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve dublekslerden oluşuyor. 


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life projesinde 24 dükkan yer alıyor. Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life teslimleri ilk blokta Ağustos'ta, 2. blokta ise 2014 sonu gerçekleştirilecek. 


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life ödemelerinde banka kredisi kullanılıyor. Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life'ta sauna, buhar odası, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun alanları ve spor alanları bulunuyor. 


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life adres: 

Zekeriyaköy Kasap Çayırı Mevkii Koç Üniversitesi Batı Yurdu Yanı Türkmen Sokak Sarıyer/İstanbul.


Kılıçoğlu İnşaat Panorama Koç Life iletişim:

Telefon: 444...