15 / 05 / 2024

2014 boya renkleri

2014 boya renkleri

Renkler, mekânların ruhuna şekil veriyor… Sadece mekânların enerjisini değil, ruh halimizi ve kendimizi nasıl hissettiğimizi de doğrudan etkiliyor. Dyo uzmanları 2014’ün öne çıkan renklerini değerlendirdi...

Düfa Boya ile evlerde 2014 trendi kolayca yakalanabiliyor!

Her yıl değişen dekorasyon trendleri bu yıl da renkli, hareketli, zaman zaman geçmiş yıllara uzanan nostaljik uygulamalarla bize alternatifler sunuyor. Düfa Boya ile evlerde 2014 trendi kolayca yakalanabiliyor...

Filli Boya: Yeni yılın renkleri daha elegan tonlar!

En trend renkleri yaşam alanlarına taşıyan Filli Boya, 2016 yılında da bu alandaki öncülüğünü sürdürüyor.Filli Boya, yeni yılın renklerinin daha elegan kullanımları beraberinde getireceğinin altını çiziyor.

Kale Boya binalara canlılık katıyor!

Doğanın en güzel renklerini şehre taşıyarak yapılara estetik bir görünüm kazandıran Kale Boya, uzun yıllar renkleri solmayan dış cephe boyaları ile binaların canlılığını koruyor.

Filli Boya'dan şehre dönüş renkleri!

Filli Boya, renk kavramını yeniden yorumladığı Coloration projesi özelinde 70 renk içerisinden “Şehre Dönüş” olarak tanımladığı sezon renklerini açıklıyor.

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile kişiye özel üretim sağlıyor!

Filli Boya, Renxmatik sistemi ile yeni bir dönemi başlatıyor. Fiili Boya Renxmatik Sistemi'nin insan gözünün algılayabildiği tüm renkleri eksiksiz ve kesin olarak tanımlayabildiğini belirtti.

Filli Boya enerji verimliliği ile geri dönüşüme katkıda bulunuyor!

Filli Boya 2014 yılında; ambalaj atığı ve değerlendirilebilir tehlikeli atıklar olmak üzere 3.758 ton atığın geri dönüşümüne katkıda bulundu.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Düfa Boya 2015’in moda renklerini tanıttı!

Düfa Boya, cesur yaklaşımlarla tasarlanan mekanlar enerjinizi yüksek tutarak yaşam kalitenizin artmasına yardımcı oluyor. Yeni yılın moda renkleri de sizleri farklı ve cesur olmaya davet ediyor.

Filli Boya renkleri modaya ilham verdi!

Coloration projesiyle uzun zamandır ülkemizin renk trendlerini belirleyen Filli Boya, moda tasarımcısı - trendsetter Ümit Ünal ile yaşam alanlarının renklerini bu kez kostümlere taşıyarak yine bir ilke imza attı.

Boyadaki en son yenilikler Paintistanbul 2014 Fuarı'nda buluştu!

"Daha iyi bir gelecek için" sloganıyla, 23 - 25 Ekim tarihlerinde CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilen paintistanbul 2014 Fuarı, Türkiye ve yurtdışından boya firmalarını bir araya getirdi.

Türkiye boya pazarı 2 milyar doları aştı!

Türkiye boya pazarı 2 milyar doları aştı. Avrupa devleri küçülürken büyümeye devam eden Türk boya sektörü, son teknolojiyle üretilen ürünlerini İstanbul'da gerçekleştirilen 'Paintistanbul 2014'te bütün dünyayla paylaştı.

Kale Boya, sektörde fark yaratan yenilikçi ürünleriyle Paint İstanbul’da!

İç ve dış cephe boyaları ile dekoratif dış cephe sıvalarının yenilikçi markası Kale Boya, trendler ve ihtiyaçlara göre geliştirerek sektörde fark yarattığı ürünlerini, ‘Paint İstanbul 2014’te tüketici ve profesyonellerle buluşturdu.

Polisan Paintİstanbul 2014'e katıldı!

Paintİstanbul 2014 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi başladı. Polisan, 250’yi aşkın Polisan markalı ürün çeşidi ve dekoratif boya pazarında sektörün en geniş ürün yelpazesine sahip ürünleri ile fuarda yer aldı.

Boya sektörü Paintistanbul'a hazır!

Türkiye boyada eşik atladı, bölgenin üretim üssü olmayı başardı. Almanya, İtalya, İngiltere, Fransa gibi devler küçülürken Türk boya sektörü, büyümeye devam ediyor. İşte Paintistanbul 2014 program detayları...

2014 boya renkleri Haberi

2014 boya renkleri

Renklerin bu güçlü etkisini doğru kullanarak evlerimize şans, bereket ve huzur getirmek ise bizim elimizde. Hazır yeni bir yıla adım atmışken, yaşamınızda güzel bir değişiklik yapın ve evinizin kapısını renklerin gizemli dünyasına açın. Şans ve bereket için 2014’ün en popüler rengi de olan mor, huzur için yeşil ve mavi tonları. DYO’nun önerileri ile işiniz çok kolay…



Dyo uzmanları, 2014’ün öne çıkan renkleri arasından evinizin enerjinizi yükseltecek renkleri seçti. Listenin başında şans ve bereket var.  Yeni yılda evinizle birlikte yaşamınız da şans ve bereket ile dolsun istiyorsanız, mor ve pembenin farklı tonlarını keşfetmeye hazır olun.


2014, ‘Orkide Moru’nun yılı…


Doğadaki her renk farklı bir etkiye sahip, tıpkı morun şans getirdiğine, negatif enerjiyi uzaklaştırdığına duyulan inanç gibi… Bu yıl asil bir görünüm vadeden moru...