29 / 04 / 2024

2014 en iyi havayolu şirketleri listesi

2014 en iyi havayolu şirketleri listesi

Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.

Konya Torku Arena 2014'ün en iyi 5 stadyumundan biri!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena, her yıl düzenlenen dünyanın en iyi stadyumları yarışmasında ilk 5'te yer aldı..

Ciner Grubu 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülünü aldı!

Ciner Grubu’nun 1.3 milyar dolarlık Kazan Soda Külü ve Elektrik yatırımı, 2014 en iyi proje finansman kredisi ödülü aldı. Ödülü veren Trade&Forfaiting Review, projenin çevreci özelliğinin önemine dikkat çekti.

Prontotour, en iyi satış yapan grup acentesi oldu!

Prontotour, bu yıl 22.'si düzenlenen Costa Cruise'da 2014 yılında en iyi satış yapan grup acentesi seçildi. Costa Cruise, en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı.

Prontotour en iyi satış yapan grup acentesi ödülü aldı!

Turizm sektöründe trendleri belirleyen Prontotour, bu yıl 22.si düzenlenen Costa Cruise'un Dünya çapında acenteleri ile buluşmasında 2014 senesinde en iyi satış yapan grup acentesi seçildi.

Harvard, Atlas Halı'yı en iyi başarı hikayelerinden biri seçti!

Harvard Business Review , 2014 yılının ''En iyi Makalaler''ini, 'Özel Koleksiyon' sayısında yayınladı. Makalalerde, Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu'na da yer veriliyor.

Türkmenistan’da en iyi ilçeye 1 milyon dolar ödül!

Türkmenistan’da en iyi ilçeye 1 milyon dolar ödül veriliyor. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov’un başkanlığında toplanan yılın ilk Bakanlar Kurulu'nda 2014 yılının en iyi ilçesi açıklandı.

Bursa Kent Konseyi en iyi kent konseyi seçildi!

Bu yıl sekizincisi düzenlenen 'Belediye Oscarları' ve 'Yılın Belediye Ve Yerel Yönetim Projeleri' ödül töreninde, 2014 yılının en iyi kent konseyi' ödülü Bursa Kent Konseyi'ne (BKK) verildi.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

KidZania en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü aldı!

Türkiye eğlence sektörünün tek yarışması “Shining Star Awards 2014-Eğlence ödülleri” kapsamında, yılın en iyi temalı kapalı alan eğlence merkezi ödülünü Akasya Acıbadem içerisinde yer alan “KidZania” kazandı.

Qatar Airways Ortadoğu'nun En iyi Hava Yolu Şirketi seçildi!

140'tan fazla uçuş noktası ile 17 yıldır faaliyet gösteren Qatar Airways 2014 Business Traveller Asya Pasifik Ödülleri kapsamında peş peşe beşinci kez "Ortadoğu'nun En iyi Hava Yolu Şirketi" seçildi.

2014'ün en iyi gökdelenleri!

Tasarımlarıyla farklı, teknolojik özellikleriyle bir adım öndeler. Üstelik çevreyle de dostlar... 2014'ün en iyi gökdelenleri listesinde dünyanın dört bir yanında gökyüzünü süsleyen birbirinden güzel binalar var

Sign of the City Awards'ta En iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in!

“Sign of the City”de en iyi AVM ödülü Prime Mall Gaziantep’in oldu. İnşaat sektörünün yoğun ilgi gösterdiği ödül töreni, 6 Kasım 2014 Perşembe günü Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşti.

AND, CityScape Global 2014'te En İyi Ticari Proje ödülü aldı!

Anadolu Gayrimenkul, en yüksek yeşil bina sertifika derecesi olan Leed Platin ön sertifikalı ilk projesi AND ile dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan DubaiCityScape Global 2014 “En İyi Ticari Proje’’ ödülünü kazandı...

2014 en iyi havayolu şirketleri listesi Haberi

2014 en iyi havayolu şirketleri listesi


Ticari havayolları için araştırmalarıyla bilinen "Skytrax" 2014 yılının en iyi havayolu şirketini belirlemek için dünya genelinde 19 milyon yolcuyla anket yaptı. Anket sonucunda dünyanın en iyi 10 havayolu şirketi belirlendi.


1. Cathay Pacific

Hong Kong merkezli Cathay Pacific Airway, 19 milyon yolcunun katıldığı ankette 2014 yılının en iyi hava yolu şirketi oldu.


2. Qatar Airways

2014'ün en iyi ikinci havayolu şirketi Qatar Airways oldu. 2014 yılının en iyi Business Class kabini de Qatar Airways'e ait.



3. Singapore Airlines

2014 yılında dünyanın en iyi üçüncü havayolu şirketiyse Singapore Airlines oldu. Araştırmaya göre en iyi First Class kabini de Singapur Havayolları'nın.


4.Emirates

Dubai merkezli Emirates havayolu şirketi dördüncü sırada yer aldı.


5. Türk Hava Yolları

Türk Hava Yolları bu yıl da en iyi 10 havayolu şirketi arasında yer almayı başardı. Türk...