21 / 05 / 2024

2014 ıccı konferansı

2014 ıccı konferansı

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde gerçekleştirilecek 2’nci enerji sektör buluşmasında Konferans Programı açıklanacak ve sanayi sektörünün önemli isimleri sanayi ve enerji sektörlerinin sorunlarını değerlendirecek.

Akü'de YHT tünel inşaatları konferansı düzenlendi!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Mühendislik Fakültesi'nde 16 Aralık 2014 tarihinde "Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi Ankara/Polatlı - Afyonkarahisar Kesimi Tünel İnşaatları" konulu bir konferans düzenlendi.

ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu!

Enerji sektörünün en önemli organizasyonlarından ICCI 2014 Enerji Ödülleri sahiplerini buldu. Yarışmada Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde 11 ayrı proje büyük ödüle layık görüldü.

Rem Koolhaas Marka Konferansı’nda!

Rem Koolhaas Marka Konferansı’na katılıyor. Kalebodur’un sponsorlar arasında yer aldığı, İstanbul’da düzenlenecek ‘ Marka 2014 Konferansı ’, mimarlık dünyasının en etkili isimlerinden Rem Koolhaas’ı ağırlıyor.

8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi!

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Güneş enerjisi konferansı SOLARTR 2014 İzmir'de başladı!

Güneş enerjisi kullanımında yenilikçi teknoloji ve uygulamaları konu alan "SOLARTR 2014" konferansı İzmir'de başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Usta konuyu değerlendirdi.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

Data Center sektör temsilcileri Data Center Türkiye Konferansı'nda buluşuyor!

BASİD ( Bilişim Alt Yapı Sistemcileri Derneği ) tarafından, bu yıl 2'incisi düzenlenen 'Data Center Türkiye Konferansı' ( DCT 2014 ) sektör temsilcilerini İstanbul'da buluşturuyor.

Schreder 6. LED Konferansı’nda!

Yol aydınlatma çözümlerinde LED teknolojisini avantajları ile geliştirdiği enerji verimli çözümleri sunmayı hedefleyen Schréder; 26 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 6’ıncı LED Konferansı’na katılıyor.

İSKİD’den nefes alan binalar için konferans!

İSKİD, ‘Mimari Tasarımda İklimlendirme Konferansı’ ile Tasarımda iklimlendirme ile ilgili sorunları masaya yatırıyor. 22 Ekim 2014 tarihinde gerçekleştirilecek konferans yüzlerce mimar ve sektör temsilcisini buluşturacak.

İdris Güllüce, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1. Uluslararası Savunma Fuarı (ADEX 2014) ve Konferansına katılmak üzere bugün Azerbaycan'a gidecek olan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a vekalet edecek.

Alarko Carrier- Buga Otis ve Çedbik 11 Eylül'de konferans düzenliyor!

11 Eylül 2014 tarihinde İstanbul Shangri - La Bosphorus Otel Balo salonunda, Alarko Carrier ve Buga Otis sponsorluğunda, ÇEDBİK tarafından düzenlenen, Bina Sistemlerinde Sürdürülebilirlik konulu konferansın programını haberimizde bulabilirsiniz.

AKG Gazbeton, Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme konferansı düzenliyor!

Türkiye ’ nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, “Kentsel Dönüşüm Sürecinde Bina Yenileme” konferansında sektör temsilcilerini 11 Eylül 2014 tarihinde bir araya getiriyor...

İbridge 2014 konferansı ICA sponsorluğunda gerçekleştirildi!

iBridge 2014 Konferansı alanında uzman akademisyen ve mühendisleri İstanbul’da buluşturdu. Konferansın ana sponsoru ise Türkiye’nin en prestijli projelerinden biri olarak kabul edilen Marmara Otoyolu Projesi’nin yüklenici firması ICA oldu.

2014 ıccı konferansı Haberi

2014 ıccı konferansı

2’nci Enerji Sektör Buluşması’na İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Başkanı Zeynep Bodur ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ömer Cihad Vardan konuk konuşmacı olarak katılacak.

ICCI 2014 – 20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı öncesinde Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen 2’nci Enerji Sektör Buluşması 24 Mart 2014 Pazartesi günü İstanbul Sanayi Odası’nda gerçekleşecek. ICCI Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Selahattin Çimen başkanlığında düzenlenecek toplantıda ICCI 2014 Konferansı Taslak Programı ilan edilecek.

İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur “Sanayi Sektöründe Yaşanan Enerji İle İlgili Sorunlar”, İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ömer Cihad Vardan ise “Enerji Sektöründe Yaşanan Ekonomik Sorunlar” konulu birer sunumla toplantıya katılacak.


Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık,  24-25-26 Nisan 2014 tarihlerinde 20. Uluslararası Enerji ve Çevre...