17 / 05 / 2024

2014 İSMOB açıldı mı

2014 İSMOB açıldı mı

MOSDER tarafından düzenlenen ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ İSMOB, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımlarıyla İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da, 28 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Konya Akören İmam Hatip Ortaokulu ve Camisi açıldı!

Konya Akören İmam Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma derneği tarafından 2014'te temeli atılan, Ortaokul, Kız Yurdu, Cami, Şadırvan ve diğer müştemilat yoğun bir katılım eşliğinde dualarla hizmete açıldı.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi tarihi binası açıldı!

2014'te restorasyonuna başlanan Siyasal Bilgiler Fakültesi binası açıldı. Fuat Oktay, “Gelecek ile ilgili 5 ve 10 yıllık bir sürede nitelikte de; dünya ülkeleri arsında en önde gelen üniversiteleri olma hedefimiz var. Ne pahasına olursa olsun biz bu hedefi yakalamak zorundayız." dedi...

Tarihi Acemli Camii açıldı!

2014 yılında Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Restorasyon işine başlanılan Onikişubat Müftülüğüne bağlı tarihi Acemli Camii, restore işinin tamamlanması ile ibadete açıldı.

Kastamonu Kösen Çayırı Göleti hizmete açıldı!

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde 2014 yılında yükseltme inşaatına başlanan Kösen Çayırı Göleti törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Kazım Şahin katılımcılara teşekkür etti.

Ispartakule Bahçeşehir Bağlantı Yolu açıldı!

Ispartakule Bahçeşehir arasındaki 4,5 kilometrelik yolu 700 metreye düşüren bağlantı yolu hizmete açıldı, bağlantı yolunun temeli 16 Mart 2014 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından atılmıştı...

Üsküdar İnovasyon Merkezi açıldı!

İSTKA 2014 Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer görülen ‘Üsküdar İnovasyon Merkezi’ projesi Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de yer aldığı törenle birlikte açıldı.

Türkiye’de 2014 yılında 200 Bin 236 işyeri açıldı!

Türkiye genelinde 2014 yılında 200 bin 235 iş yeri açılırken, aynı yıl 96 bin 353 iş yeri kapandı. 2014'te en fazla iş yeri 21 bin 934 rakamı ile İstanbul'da açıldı.

Babadağ'da kış sezonu açıldı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

YD Madencilik Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alican İbrahimağaoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Aralık 2014 tarihinde Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Sarkaç Sokak'ta açıldı.

10 Karaköy A Morgans Original Oteli açıldı!

10 Karaköy A Morgans Original Oteli açıldı. 10 Karaköy, A Morgans Original’ın açılışı, 19 Aralık 2014 Cuma günü, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in de katılımıyla gerçekleşti.

Das Maison Showroom'u açıldı!

Das Maison Showroom'u açıldı. Ocak 2014'te kurulan Das Maison chalet tarzını sevenlerin çok beğeneceği ürünler sunuyor. Bu özel tasarımlarda sadece mermer, ağaç ve cam kullanılıyor.

Türkiye'nin ilk tuz oteli Çankırı'da açıldı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından 2013 Yılı Mali Destekleri kapsamında desteklenen AKBAK Otel, 28 Kasım 2014 Cumartesi günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Otel 33 odaya ve 50 yatak kapasitesine sahip.

2014 İSMOB açıldı mı Haberi

2014 İSMOB açıldı mı

Türk ve dünya mobilya sektörünü bir araya getiren İSMOB'ta yıllık mobilya ihracatının 4'te birinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından 28 Ocak-02 Şubat 2014 tarihleri arasında 10’uncusu düzenlenen ‘İstanbul Mobilya Fuarı’ İSMOB 2014, bu yıl da Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı oluyor. İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da gerçekleştirilen İSMOB 2014, dünyanın dört bir yanından 200 ülkeye ihracat yapan 400 seçkin mobilya firmasını ağırlıyor. 

İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Katılımıyla Gerçekleşti


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın konuşmalarıyla kapılarını açan olan İstanbul Mobilya Fuarı, (İSMOB) yeni ismi ve yılların birikimi ile artan ivmesine hız katıyor. Aylar öncesinden rezervasyonların yapıldığı ve stantların tükendiği fuar için dünyanın dört...