16 / 05 / 2024

2014 Mimar ve Mühendisler Grubu iftar yemeği nerede

2014 Mimar ve Mühendisler Grubu iftar yemeği nerede

İdris Güllüce, bugün Eyüp Belediyesini ziyaret edecek. Mimar ve Mühendisler Grubu İftar Yemeğine katılacak olan Bakan Güllüce daha sonra Ümraniye Meydanında tüm illerin Ramazan stantlarını ziyaret edecek.

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

2020-2021 yıllarında istihdam eden mimar ve mühendislerin sayısı TBMM'de!

Bakanlığın 2020-2021 yıllarında istihdam ettiği mimar ve mühendisler meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları TBMM'de!

Mimar ve mühendis odalarınca tahsil edilemeyen aidat borçları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

İmar affından sonra mimar ve mühendisler de af istiyor!

Konya Yapı Denetimi Derneği Başkanı Mimar Selman Baş, projelerde sonradan yapılan değişiklikler sebebiyle yapı denetimi şirketlerindeki binlerce mimar ve mühendisin, 'Yapı Denetim Kanunu'na' aykırılık nedeniyle 6 aydan 3 yıla kadar yargılandığını hatırlattı.

Mimar ve mühendisler sigortayı ihmal etmemeli!

Mimar ve mühendisler için sorumluluk sigortasının vazgeçilmez bir öncelik olması gerektiğini ifade eden VHV Reasürans Genel Müdürü Stahl, "Bu ürünle mimar ve mühendisler, ödemek zorunda kalabilecekleri tazminatları da güvence altına alıyor" dedi...

Mimar ve şehir plancılarının asgari ücretleri mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, mimar ve şehir plancılarının asgari ücretlerinin belirlenmesine ve özlük haklarının iyileştirilmesine ilişkin olarak soru önergesi hazırladı...

Maximilian Stahl'dan mimar ve mühendislere sigorta uyarısı!

VHV Reasürans CEO’su Maximilian Stahl, inşaat ve altyapı projelerinde görev alan mimar ve mühendislerin üçüncü kişilere yönelik sorumluluklarını mutlaka sigorta güvencesine alması gerektiğini dile getirdi.

Yerli mimar ve mühendislere güvenilmeli!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Mimar ve Mühendisler Grubu'nun (MMG) düzenlediği çalıştayda konuştu. Albayrak, yerli mimar ve mühendislere güvenmenin önemini anlattı.

Rönesans, sürdürülebilirliği mimar ve mühendislere aktaracak!

Rönesans Holding'in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesinin bu sene üçüncüsünü gerçekleşti. Rönesans'ın hedefi sürdürülebilirlik kültürünün geleceği inşaa edecek genç mimar ve mühendislere kazandırılması.

Mimar ve şehir planlamacısı Turgut Cansever anıldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Kara bugünkü yazısında, Mimar ve şehir planlamacısı olan rahmetli Turgut Cansever'i andı. İşte o haber...

Şevket Can mimar ve mühendislerle toplantı yaptı!

Tarsus'un hızla geliştiğini ifade eden Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit ve mühendislerle toplantı yaptı.

Trabzon Büyükşehir’den genç mimar ve mühendislere katkı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı AB Proje Ofisi’nin AB Hibe Fonlarından yararlanarak hazırladığı ‘Okuldan Hayata’ adlı proje ile 50 genç mimar ve mühendis geleceğe hazırlanıyor.

2014 Mimar ve Mühendisler Grubu iftar yemeği nerede Haberi

2014 Mimar ve Mühendisler Grubu iftar yemeği nerede

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün Eyüp Belediyesini ziyaret edecektir. Mimar ve Mühendisler Grubu İftar Yemeğine katılacak olan Bakan Güllüce daha sonra Ümraniye Meydanında tüm illerin Ramazan stantlarını ziyaret edecek. 



 16 TEMMUZ 2014 CARŞAMBA


“Eyüp Belediyesini Ziyaret ”


Saat: 19.00



"Mimar ve Mühendisler Grubu İftar Yemeği"


Saat: 20.45


Yer  : Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi Haliç Salonu / İSTANBUL




 “Ramazan Stantlarını Ziyaret ”


Saat: 23.00


Yer:   Ümraniye Meydanı /...