30 / 04 / 2024

2014 mobilya modası

2014 mobilya modası

Uzun yıllar önce mobilya, sadece üzerinde rahatça oturmak, yemek yemek ya da uyumak amaçlı kullanılıyordu. Bu sebeple mobilya yapımında en çok ağaç yani ahşap tercih ediliyordu...

Mobilyada açık renkler moda!

Adana Marangoz ve Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, bu sezon olduğu gibi yeni yılda da açık renkli ve çiçek desenli mobilyaların moda olacağını söyledi...

Mobilya sektörü 2014'te ihracatta yüzde 60 kayıp yaşadı!

Irak ve libya gibi iddialı olduğu pazarlarda durgunluğu aşamayan İnegöllü mobilyacılar 2014’te iç pazarda yüzde 30, ihracatta ise yüzde 60 kayıp yaşadı.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

Samet Mobilya İSO 500 listesinde!

Dünya mobilya aksesuar sektörünün en büyük oyuncularından biri olan, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014” listesinde 41.yılında 41 sıra yükselerek yerini sağlamlaştırdı.

Mobilya ihracatı artıyor!

Son yıllarda tasarımla öne çıkan mobilya sektörü ihracatını arttırmayı başardı. Ahmet Güleç, “Türkiye mobilya sektör ihracatı 2014 yıl sonu rakamlarına göre 2.4 milyar dolar olarak gerçekleşti. " dedi.

Türk mobilyacılar İtalya'da Salone Mobilya Fuarı'na katılacak!

54 yıldır İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar 160 ülkeden yaklaşık 360 bin ziyaretçi her yıl fuarı ziyaret ediyor.

İtalya’ya Türkiye'den mobilya çıkarması var!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile fuarı, Türk mobilyacılarına da ev sahipliği yapıyor. Milano içerisinde yüzlerce mecra Türk mobilyalarının reklamlarıyla donatıldı.

Mobilya ihracatçılarının hedefi Afrika ve Uzakdoğu!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatçıları Afrika ve Uzakdoğu'yu hedef pazar belirledi. Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ege İhracatçı Birlikleri'nde gerçekleştirildi...

Mobilya sektörü 2015’te yüzde 9 büyüme hedefliyor!

2013'te 2.8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiren mobilya sektörünün 2014 ihracat ihracatın 3 milyar doları aştı. Net rakam olmamakla birlikte 2015 sonunda sektörün 3.8 milyar dolar ihracat yapması bekleniyor.

Kartla yapılan mobilya harcaması yüzde 147 arttı!

BKM verilerinden derlediği bilgilere göre, 2014 yılında mobilya ve dekorasyon işlemleri için 936,33 milyon lirası banka kartıyla, 19 milyar 4 milyon lirası kredi kartıyla olmak üzere 19 milyar 940 milyon lira harcandı.

Mobilya sektöründe ihracat 3 kattan fazla arttı!

Mobilya sektörü ihracatını son 10 yılda 3 kattan fazla artırarak yükselen değerini ortaya koydu. Sektör, 2014 yılında 2,9 milyar dolar ihracatla Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri Sektörü’ne damgasını vurdu.

Asortie Mobilya 2. yurtdışı mağazasını Dubai’de açıyor!

Türkiye’de lüks mobilya ve dekorasyonun önemli markası Asortie Mobilya, yurtdışı açılımlarına hız verdi. 2014 yılında Sırbistan mağazasının açılışını yapan Asortie, Şubat 2015’de Dubai mağazasını açıyor.

2015 mobilya modası!

Bütün markaların, country tarzı mobilyalarını bulmak mümkündü. İste böylesine dolu geçen bir 2014’ün ardından, bu moda 2015 yılına da sıçradı. Peki nedir bu country tarzı?

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

2014 mobilya modası Haberi

2014 mobilya modası

Uzun yıllar önce mobilya, sadece üzerinde rahatça oturmak, yemek yemek ya da uyumak amaçlı kullanılıyordu. Bu sebeple mobilya yapımında en çok ağaç yani ahşap tercih ediliyordu. Günümüze geldikçe mobilyalar, estetik değerler taşımaya başladı ve birer sanat objesi haline geldi. Artık mobilyada rahatlık arayışının dışında fonksiyonellik, estetik ve trendler ön plana çıkıyor. Mimarlıktan ayrı düşünülemeyen mobilyaya katılan ufak detaylar önem kazanıyor. Mobilya detaylarına dair her şeyi tek bir alanda bulabileceğiniz ZOW İstanbul, 20-23 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde... 


ZOW, fuar esnasında ziyaretçilerin ve katılımcıların yeni trendleri doğru adresten öğrenmelerinin yanında, düzenlediği seminerlerle sektördeki gelişmeler hakkında bilgi edinme ihtiyaçlarını da sağlıyor. Sektörün önde gelen markaları ve en yeni tasarımlar profesyoneller ve alıcılarla bir araya getiriliyor. Asıl güzelliğin ayrıntıda saklı olduğu düşünüldüğünde,...