21 / 05 / 2024

2014 nisan Sanayi üretimi

2014 nisan Sanayi üretimi

Sanayi üretimi yüzde 4,6 arttı. Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, 2014 yılı nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 arttı.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Çin verileri, ekonomik toparlanmanın hızının tükendiğini gösteriyor

Çin'in Nisan sanayi üretimi ve perakende satış büyümesi tahminlerin altında kaldı, bu da ekonominin ikinci çeyreğin başında ivme kaybettiğini ve politika yapıcılar üzerindeki Covid-19 sonrası sallantılı bir toparlanmayı destekleme baskısını yoğunlaştırdığını gösteriyor.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı nisan ayında 1,35 milyar dolara geriledi!

İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi nisan ayı sonuçlarına göre; inşaat malzemeleri sanayisi Covid-19 salgınının olumsuz etkilerini fazlasıyla hissetti. Sektörün ihracatı 2020 yılı nisan ayında 1,35 milyar dolar seviyesine indi.

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı miktar olarak Nisan'da zirve yaptı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Nisan 2019 sonuçları açıklandı...

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Nisan'da geriledi!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Nisan 2019 sonuçları açıklandı. 12 ay sonra Mart'ta ilk kez artış gösteren Bileşik Endeks, Nisan ayında yeniden gerileyerek bir önceki aya göre 1,11 puan düştü.

İMSAD Nisan ayı inşaat malzemeleri sanayi birleşik endeksi yayınlandı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Nisan 2018 sonuçlarına göre; son üç aydır iyileşme eğiliminde olan endeks, Nisan ayında 0,5 puan gerileme gösterdi. 

Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli Nisan'da atılacak!

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınması gündemde olan Kastamonu Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin temeli 2018 yılının Nisan ayında atılacak.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nin temeli 3 Nisan'da atılacak!

Gölcük'te hayata geçirilen yeni sanayi sitesi basına tanıtıldı. Sitenin temeli Milli Savunma Bakanı Fikri Işık tarafından 3 Nisan'da atılacak.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi Nisan'da yatırımcılara açılacak!

Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni sanayi sitesinde yerini alacak olan esnaflar belirlenirken, boş kalan dükkanların ise Nisan ayında yatırımcılara açılması planlanıyor.

Trabzon Araklı Sanayi Sitesi'nin ihalesi 19 Nisan'da!

Trabzon Araklı'nın yıllardan beri beklenen projesi olan Sanayi Sitesinde beklenen gelişme gerçekleşti. Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, 19 Nisan Salı günü Araklı Küçük Sanayi Sitesinin ihalesinin yapılacağını da açıkladı.

Samsun'a 2 bin kilometre yol yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin her noktası asfalt ve beton yollarla buluşturuluyor. Yol ağını daha kaliteli hale getirmek için canla başla çalışan Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri 2014 Nisan ayından bu yana 510 kilometre yol yaptı.

Nisan İmar Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nişantaşı Şubesi açıldı!

Nisan İmar Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Nişantaşı Şubesi, Sinan Özdemir Şube Müdürlüğünde 200 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Şişli, Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi'nde açıldı.

2014 nisan Sanayi üretimi Haberi

2014 nisan Sanayi üretimi

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 arttı.


Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise bir önceki aya göre yüzde 1 artış...