05 / 05 / 2024

2014 pendik projeleri

2014 pendik projeleri

2012 yılında bütçesinin yüzde 48' ini yatırımlara ayıran Pendik Belediyesi, bu oranla Türkiye'deki il ve de ilçelerin yanı sıra, büyüksehir belediyeleri ni de geride bıraktı...

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Pendik projeleri Afganistan'a model olacak!

Afganistan belediye başkanlarından oluşan heyet Pendik Belediyesi’ni ziyaret ederek uygulanan projeler hakkında Belediye Başkanı Şahin’den bilgi aldı. Heyet üyeleri, bu projeleri Afganistan’a kazandırmak istediklerini dile getirdiler.

Pendik su kesintisi 11 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Velibaba mahallesinde şebeke hattı deplase çalışması nedeni ile 11 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 9 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Güzelyalı mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 8 Aralık 2014 saati!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 8 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Pendik su kesintisi 7 Aralık 2014 son durum ne?

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 7 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 4 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 3 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Kaynarca mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 2 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Kavakpınar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 2 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 1 Aralık 2014 son durum!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinin Velibaba mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

27 Kasım 2014 Pendik su kesintisi süreleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Çınardere, Dumlupınar ve Orta mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 27 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Dumlupınar mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 27 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik su kesintisi 26 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Velibaba mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 26 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

2014 pendik projeleri Haberi

2014 pendik projeleri

2013 yılı sonuna kadar 125 milyon liralık yatırım yapacak olan Pendik Belediyesi, bütçesinin yüzde 46'sını yine yatırımlar için kullanmayı planlıyor.


PENDİK Belediyesi, ilçeye sosyal, kültürel ve sportif değer katacak birçok yatırım kazandırıyor. Kısa sürede çok sayıda tesisi vatandaşların hizmetine sunan Pendik Belediyesi, önümüzdeki aylarda yine birçok açılış yapmaya hazırlanıyor. 2012 yılında bütçesinin yüzde 48'ini yatırıma harcayarak rekor kıran Pendik Belediyesi, Türkiye ortalamasında il ve ilçelerin yanı sıra bütçesinin yüzde 41'ini ayıran büyükşehir belediyelerinin de üstünde yatırım gerçekleştirdi. Pendik Belediyesi, 2013 ve 2014 bütçesinin de yarıya yakınım yine yatırımlar için harcayacak. Pendik Belediyesi, ayrıca yatırımlarının büyük kısmım öz kaynaklarıyla karşılaması ile de öne çıkıyor. Bütçesinin sadece yüzde 36'sı oranında Merkezi idareden pay alan Pendik, bu oramn yüzde 49'lara kadar 4 çıktığı...