18 / 05 / 2024

2014 Sanayi ciro endeksi

2014 Sanayi ciro endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının kasım ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, geçen yılın kasım ayında, bir önceki aya göre yüzde 1,2 arttı.

Sanayide ciro yüzde 1.6 arttı!

Sanayi ciro endeksi, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,4 artış kaydetti. Temmuzda geçen yılın aynı ayına göre madencilik ve taşocakçılığı sektörü endeksinde yüzde 3,8, imalat sanayi sektörü endeksinde de 12,7 artış yaşandı.

Sanayi ciro endeksi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2014 yılı ocak ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı. Takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, ocakta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 22,8 artış gösterdi.

Toplam ciro endeksi Ekim'de yüzde 124,8 yükseldi! İşte sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörlerindeki o rakamlar...

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplam ciro endeksi, ekim ayında, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 124,8 arttı. İşte ayrıntılar...

Sanayi Ciro Endeksi 9,6 arttı!

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 9,6 arttı. 2016 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre en fazla artış yüzde 13,2 ile ara mallarda gerçekleşti.

Sanayi Ciro Endeksi Eylül'de 2,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), eylül ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, eylülde bir önceki aya göre yüzde 2,6 artış gösterdi.

Sanayi ciro endeksi Ağustos'ta yüzde 4,5 arttı!

Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, ağustosta bir önceki aya göre yüzde 4,5 artış gösterdi.

Sanayi ciro endeksi Temmuz'da yüzde 1 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, temmuzda bir önceki aya göre yüzde 1 düşüş gösterdi.

Sanayi ciro endeksi 3,4 artış gösterdi!

TÜİK, mart ayına ilişkin sanayi ciro endeksini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, mart ayında bir önceki aya göre yüzde 3,4 artış kaydetti.

İnşaat malzemeleri sanayi ciro endeksi Mart ayında 1,3 arttı!

Mart ayında inşaat malzemeleri sanayisinde cirolar ve ihracat arttı. Sektörün alacakları tahsil etme hızındaki yavaşlama azalırken, cirolardaki artış firmaları rahatlattı.

2014 inşaat ciro ve üretim endeksi açıklandı!

Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat ciro endeksi, 2014'te bir önceki yıla göre yüzde 4,6, üretim endeksi de yüzde 3 arttı.

Sanayi ciro endeksi arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının kasım ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi, geçen yılın kasım ayında, bir önceki aya göre yüzde 1,2 arttı.

Emlak Konut 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014'te satış ve ciro rekorları kırdı. Son 2 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konul, geçen yıl 5.2 milyar liralık satış yaptı.

AVM Ciro Endeksi Kasım 2014’de yüzde 17,1 oranında arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi’nin Kasım ayı sonuçları açıklandı.AVM Ciro Endeksi Kasım 2014’de yüzde 17,1 oranında arttı.

Sanayi ciro endeksi Ekim'de azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam sanayi ciro endeksi bir önceki aya göre yüzde 1,7 azalış kaydetti.

Sinpaş'ın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL!

Son olarak “Altınoran” ve “İncek Life” projelerini hayata geçiren Sinpaş Holding, Ankara’da yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Firmanın 2014 ciro hedefi 700 milyon TL...

2014 Sanayi ciro endeksi Haberi

2014 Sanayi ciro endeksi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 yılının kasım ayına ilişkin sanayi ciro endeksi verilerini açıkladı. 


Buna göre, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış toplam  sanayi ciro endeksi, kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 artış kaydetti. Sanayinin alt sektörleri (2010=100 temel yıllı) incelendiğinde; kasımda, ekim ayına kıyasla madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi yüzde 0,2, imalatsanayi sektörü endeksi de yüzde 1,1 arttı. 


Takvim etkisinden arındırılmış toplam  sanayi ciro endeksinde 2013 yılının kasım ayına göre yüzde 5,4 artış yaşandı. Sanayinin alt sektörlerine bakıldığında, geçen yılın kasım ayında madencilik ve taş ocakçılığı sektörü endeksi bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1,6 azaldı, imalatsanayi sektörü endeksi yüzde 5,6 artış gösterdi.


Ana sanayi grupları sınıflamasına göre, kasımda bir önceki aya göre en yüksek artış yüzde 3,6...