28 / 04 / 2024

2014 seramik trendleri

2014 seramik trendleri

Bütünsel tasarım konseptiyle hayata geçirdiği banyo serileriyle tüketicilerin beğenisini kazanan Kale, romantik tonların hakim olduğu Victorian ile banyolarda estetik ve zarif bir ambiyans yaratıyor.

Seramiksan Galata serisi tarihi dokuyu evlere taşıyor!

İstanbul’un tarihi semti Galata sokaklarında gezerken yaşadığınız eşsiz huzuru ve tarihi dokuyu evinize taşıyan Seramiksan Galata serisi mekanlara hayat veriyor. Seri, alata’nın dinginliğini yaşam alanlarına yansıtıyor.

Ege Seramik Drop serisi ile beğeni toplamaya devam ediyor!

Geniş ürün portföyü ile takipçilerine farklı seçenekler sunan Ege Seramik, yaşam alanlarını modern ve bir o kadar da şık olmasını isteyenler için Drop serisini öneriyor.

Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor!

Ege Seramik, yaşam alanlarına doğal ve modern bir görünüm kazandırmak isteyenleri Amazon Serisi ile tanıştırmaya davet ediyor. Ege Seramik’ten Amazon serisi doğa kadar gerçek bir ortam sunuyor.

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor!

Ege Seramik Havana serisi ile beğeni topluyor. Yaşam alanlarının her köşesinde kullanılabilen ve uyum sağlayabilen Havana serisi, ahşap dokusu ve bej rengiyle mekanlarda sıcak bir atmosfer sağlıyor.

Ege Seramik'ten dış mekanlara özel sırlı granit serileri!

Kış mevsiminin durgun ve stresli havasından kurtulmak isteyenler özellikle dış mekanlarını yenilemeye özen gösteriyor. İlkbahar ve yaz aylarının gelmesiyle beraber birçok tüketici yaşam alanlarını yeniden dizayn etmeye başladı.

Yurtbay Seramik, tasarımlarını UNICERA'da sergiledi!

Yurtbay Seramik, bu yıl 27. kez düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilenen standında sergilediği ürünlerle hem tasarım hem de trendleri belirleyen yönünü ortaya koydu.

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Bien seramik ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Seramik full body teknik porselen karoları ile ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Creavit Cersaie 2014’e katıldı!

Creavit Cersaie 2014’e katıldı. Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarı Cersaie'de yerini alan Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını her yıl olduğu gibi bu yılda sergiledi.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yurtbay Seramik, dünyanın en ünlü seramik fuarı Cersaie'ye katılıyor!

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Uşak Seramik bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. 1 Ocak 30 Haziran 2014 tarihleri için bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Uşak Seramik gelir tablosunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayii A.Ş. 2014 yılı 2. Dönem gelir tablosunu yayınladı.

Kütahya'da seramik üretim tesisinin kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş tarafından Kütahya İli, Merkez İlçesinde yer alan seramik üretim tesisi kapasite artışı için 12 Ağustos 2014 tarihinde halk topantısı düzenlenecek.

2014 seramik trendleri Haberi

2014 seramik trendleri

Romantizmin pastel tonlar ve dramatik formlarla anlam kazandığı stilin şifrelerini barındıran Victorian serisi banyolar; bir balerin zarafetine sahip narin ve yumuşak kıvrımlarıyla estetiğin feminen dokunuşunu banyolara yansıtıyor. 


Yumuşak kıvrımlar, soft tonlar, bahar çiçekleri ve tüllerle bezenmiş fotoğrafik dekorlar ile bütünleşen Victroian serisi, ilkbahar mevsiminin coşkusunu yansıttığı evlerde, adeta bir çiçek bahçesindeymişsiniz hissi...