27 / 04 / 2024

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.



Antalya'nın ilk concept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile YURTBAY SERAMİK’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer verecek. As Acarlar, YURTBAY SERAMİK Showroom’da, Türkiye genelinde 160’ı aşkın bayisiyle “Doğadan Sanata” mutlu mekânlar yaratıyoruz sözünü veren YURTBAY SERAMİK’in en yeni ürünlerini de bir araya getirecek. YURTBAY’ın  ulusal ve uluslararası sektör profesyonelleri ve nihai kullanıcı tarafından büyük beğeni toplayan ürünleri; üç boyutlu baskıyla tasarımda sınırları zorlayan digital karoları, mekâna görsel derinlik katan serileri ile granit ve trend ürünleri As Acarlar YURTBAY SERAMİK Showroom’unda sergilenecek. As Acarlar, Antalya ve bölgesinde birçok kişisel ve kurumsal firmanın ihtiyaçlarını geniş ürün yelpazesiyle karşılıyor.

 

Siyaset ve iş dünyasından oldukça önemli isimlerinin katılım sağlayacağı, Antalya’nın önde gelen yapı malzemeleri firmalarından As Acarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti.’nin YURTBAY SERAMİK concept mağaza açılış töreni 19 Aralık'ta gerçekleştirilecek.


Geri Dön