27 / 04 / 2024

Yurtbay Seramik ulaşım

Yurtbay Seramik ulaşım

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı. Seramik sektörünün öncü markalarından Yurtbay Seramik, 11 - 13 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileriyle bir araya geldi.

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Yurtbay Seramik Cersai Fuarı'na katıldı!

22- 26 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna kentinde gerçekleştirilen fuarda yeni ürün portföyünü sergileyen, vizyonuyla sektörüne yurtiçi ve yurtdışında öncülük eden Yurtbay Seramik, Cersaie Fuarı’nda, ziyaretçilerle buluştu.

Yurtbay Seramik'ten Spatula Serisi!

Yurtbay Seramik'in Spatula Serisi ile evinize benzersiz bir hava katabilirsiniz. Spatula Serisi, yaşam alanınıza yepyeni çağdaş bir görünüm kazandıracak

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Yurtbay Seramik, Zonguldak Kömürspor’a sponsor oldu!

2016-2017 futbol sezonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, maçlara 'Yurtbay Seramik' göğüs reklamı ile çıkacak.

Yurtbay Seramik Brick Stone Serisi ile duvarlarınız boş kalması!

Panel duvarlarda tuğla görünümü elde etmek isteyen, natürel ve soft dekorasyon stiline ilgi duyan herkes için Yurtbay Seramik, Brick Stone Serisi’ni öneriyor.

Yurtbay Seramik, Frame serisini satışa sundu!

Yurtbay Seramik, en iyi serilerinden Frame'i satışa sundu. Beton görünümlü ürünlerle mekanlarda sadelik hedefleniyor. Duvar zemin kullanımına uygun Frame 45x90 etabında.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyondaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, 'Antik Wood' ve 'Samba' sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini aldı.

Yurtbay Seramik'ten Antik Wood ve Samba koleksiyonu!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik'in iki yeni serisi koleksiyonu arasındaki yerini aldı!

Yurtbay Seramik doğadan ilham alarak, doğanın tüm dokularını seramiğe taşımaya devam ediyor. Ahşap görünümlü iki yeni seri, “Antik Wood” ve “Samba” sonbahar koleksiyonu arasındaki yerini alıyor.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Yurtbay Seramik mobil uygulaması sayesinde her yerde!

Yurtbay Seramik’in geliştirdiği mobil uygulaması sayesinde cep telefonunuzdan ve tabletinizden, istediğiniz her yerde. Yurtbay Seramik’in yeniliklerine, ürünlerine kolaylıkla ulaşabilmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Yurtbay Seramik'ten 3 yeni seri!

Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik'in Aura Serisi, Gusto Serisi ve Cortex Serisi mekanlara yepyeni bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik Aura serisini tanıttı!

Sektöre yön veren koleksiyonlarıyla her zevke hitap eden Yurtbay Seramik, farklı bir tarz oluşturmak isteyen kullanıcılar için tasarladığı Aura Serisi ile banyolara altın ve platin ışıltılı bir görünüm kazandırıyor.

Yurtbay Seramik ulaşım Haberi

Yurtbay Seramik ulaşım

Bu yılki Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı, görkemli bir organizasyonla Voyage Belek Golf & Spa, Antalya’da gerçekleşti. Toplantıda Yurtbay Seramik’in önümüzdeki yıllara yönelik yatırım ve büyüme hedefleri açıklandı, yeni ürünler bayilerin beğenisine sunuldu.


Yurtbay Seramik San. ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlter Yurtbay, Yurtbay Seramik San. ve Tic. AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Girgin, üst düzey yöneticiler, yurtiçi ve yurtdışından gelen Yurtbay Seramik bayileri, saha satış ve pazarlama ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı 2014’de, Yurtbay Seramik’in bugünü ve geleceği masaya yatırıldı.


İlter Yurtbay: "Çok çalışmaya varız"                                                                ...