07 / 05 / 2024

2014 şubat kampanyalı konutlar

2014 şubat kampanyalı konutlar

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar’ ın Türkiye’ deki ikinci projesi Emaar Square, dijital ortamdaki etkinliklerine Sevgililer Günü sürprizi ile devam ediyor...

Carrefour'dan Şubat ayına kampanyalı veda! Oppo A16 telefonlarda büyük avantajı kaçırma!

Carrefour, Şubat ayını kampanyalarla bitiriyor. Oppo A16 modeline CarrefourSA Kart'a Özel  %24 indirim yaparken vatandaşlarda fiyat perfrmans ürünü olan telefona sahip olmak istiyor. Peki Oppo A16 19 Şubat 2023 fiyatları nedir?

Opel Mokka'ya tam 25 bin TL zam geldi! Bu fiyatları gören inanamadı! 0 faiz kampanyalı Mokka 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Opel Mokka'ya tam 25 bin TL zam geldi... Bu fiyatları gören inanamadı... Peki Opel Mokka'nın Şubat 2023 fiyatları ne kadar? İşte 0 faiz kampanyalı Mokka 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kampanyalı konut projeleri Şubat 2018!

2017'yi 1.4 milyon konut satışı ile kapatan gayrimenkul sektörü 2018’e de hızlı girdi. İşte kampanyalı konut projeleri Şubat 2018...

20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede!

ABD'de Şubat ayında S&P CoreLogic CaseShiller 20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede.

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları!

Nurol Park Güneşli kampanyalı ödeme koşulları kapsamında ilk 12 ay kredi ödemesi yapılmıyor. Daire teslimlerinin Şubat 2016'da gerçekleşeceği proje 55 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Onikişubat Belediyesi'nin projeleri onaylandı!

Onikişubat Belediyesi'nin 2014 yılında hayata geçirdiği projeler ve faaliyetleri, Belediye Meclisi'nde görüşülerek oy birliğiyle onaylandı. Akif Çaylıoğlu'nun yaptığı sunumun ardından, mali yıl raporu ve faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

TÜİK konut satış istatistikleri Şubat ayı verileri açıklandı!

Türkiye genelinde şubat ayında 95 bin 21 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı 2014'ün aynı ayına göre yüzde 15 artış gösterdi.

Şubat ayında iller bazında ikinci el konut satışları!

Konut ihtiyacını daha ekonomik karşılamak isteyenler ikinci el piyasasına yöneliyor. Bu doğrultuda geçen ay ikinci el konut satışları, 2014'ün şubat ayına göre yüzde 22,1 artarak 54 bin 359'a yükseldi. İkinci el satışlarında aslan payı İstanbul'a ait.

Türkiye'de Şubat ayında konut satışları yüzde 15 arttı!

Türkiye genelinde şubat ayında 95 bin 21 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı 2014'ün aynı ayına göre yüzde 15 artış gösterdi.

Türkiye'de Şubat ayında 95 bin 21 konut satıldı!

Geçen ay satılan konut sayısı, 2014'ün aynı ayına göre yüzde 15 artış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı.

Konut fiyatları Ocak ayında en çok Adana'da yükseldi!

Konut satışlarında 2014 Şubat ayına göre en yüksek fiyat artışı İstanbul'da gerçekleşti. Konut fiyatlarının Ocak 2015'e göre en fazla yükseldiği il ise Adana oldu.

Yabancıların gayrimenkul alımı Şubat'ta arttı!

Yabancıların gayrimenkul alımı, 2014 yılında yüzde 41,7 artarak 4,32 milyar dolar oldu. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan "Şubat Ayı Sektör Ekonomi Raporu" açıklandı.

ODÜ Güzel Sanatlar Fakültesi'nin inşaatı devam ediyor!

Ordu Üniversitesi’nde 2014 Şubat ayında inşaatına başlanan ve çalışmalarda büyük bir aşama kaydedilen Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin karkas seviyesinde inşaatı tamamlanarak dış cephe giydirme işlemlerine başlandı.

2014 şubat kampanyalı konutlar Haberi

2014 şubat kampanyalı konutlar

14 Şubat’ta sevgilisine özel bir hediye vermek isteyenler Emaar Square’in Facebook sayfasına girip uygulamayı başlatıyor. Daha önceden Yetkin Dikinciler tarafından seslendirilen, Attila İlhan’ın “Ben Sana Mecburum”, Can Yücel’in “Suda” ve Cahit Sıtkı Tarancı’nın “Değişik” şiirlerinden birini seçilerek işlem başlatılıyor. Sonrasında ise şiirinize şık bir arka plan ve zarf seçip, sevgililer gününde gönderilmesini istediğiniz kişinin iletişim bilgilerini bırakıyorsunuz. Emaar Square sizin adınıza seçtiğiniz şiiri 14 Şubat’ta sevgilinizin facebook adresine gönderiyor.


Beş kıtada, sayısız projeye imza atan Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki, Türkiye’deki projesi Emaar Square ile başlattığı sosyal medya etkinliklerine devam edeceğinin sinyallerini Sevgiler Günü sürpriziyle veriyor.


Uygulamanın internet adresi:...