29 / 04 / 2024

Carrefour'dan Şubat ayına kampanyalı veda! Oppo A16 telefonlarda büyük avantajı kaçırma!

Carrefour'dan Şubat ayına kampanyalı veda! Oppo A16 telefonlarda büyük avantajı kaçırma!

Carrefour, Şubat ayını kampanyalarla bitiriyor. Oppo A16 modeline CarrefourSA Kart'a Özel  %24 indirim yaparken vatandaşlarda fiyat perfrmans ürünü olan telefona sahip olmak istiyor. Peki Oppo A16 19 Şubat 2023 fiyatları nedir?



Dolar kurunun dalgalı seyretmesi ve ülkede zamanla oluşan alım gücü düşmesi insanları tasarruflu alışverişe yöneltti. Kaliteyi ucuza almanın peşinde olan vatandaşa Carrefour uygun imkanlar sunuyor. Genelde fiyat performans ağırlıklı hayata dönen günümüzde Carrfour tam da ihtiyacınıza karşılık sunan market oldu.


2001 senesinden bu yana piyasada olan Oppo, son senelerde yukarı ivme yakalayan isimler arasına girdi. Çin merkezli marka dizayn ettiği telefonlar  ile dikkatleri üzerinde toplyor. Yurt içi ve yurt dışında sayısız kullanıcı aracılığı ile tercih edilen marka, her geçen gün daha fazla kişiye ulaşmayı başarıyor. Oppo A16 modeli makul ücrete ortalamanın üstünde verim sunması ile ön plana çıkar.

Carrefour dan Şubat ayına kampanyalı veda! Oppo A16 telefonlarda büyük avantajı kaçırma!

Oppo A16 64 GB (Oppo Türkiye Garantili) RAM ya da hafıza mevzularında kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor.. Büyük ekrana, üçlü kamera dizilimine yüksek pil kapasitesine ve çoğaltılabilir hafızaya sahip olan model,  kullanıcılarının günlük yaşamına rahatlık katar. Ayrıca minimal çizgileri yansıttığı dizaynı ile de çağdaş bir görünüm sunar. Uygun ücrete başarılı  bir cihaz arayışı içindeyseniz Oppo A16 modelini inceleye bilirsiniz

 


Geri Dön