03 / 05 / 2024

2014 uluslararası turizm fuarları

2014 uluslararası turizm fuarları

Hollandalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği ve Türkiye'nin de en büyük katılımcılardan biri olarak yer aldığı Uluslararası Utrecht Turizm Fuarı başladı. Fuar, 19 Ocak'a kadar devam edecek...

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangzhou Howway Uluslararası Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İzzet Evran tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Uluslararası Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 8 milyon TL sermaye bedeli ile Garip Salihlioğlu tarafından kuruldu.

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bugün Zoma Uluslararası Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yousif M.Khalaf Khalaf tarafından kuruldu...

İnci Uluslararası Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Uluslararası Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki İnci tarafından kuruldu. 

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Visa Uluslararası Turizm Ve Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem  Aydın tarafından kuruldu. 

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turpem Uluslararası Turizm Pazarlama Endüstri Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Akkoyun tarafından kuruldu. 

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Turvigo Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Turvigo Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gönül     Oytun tarafından kuruldu. 

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beşkaya Uluslararası Turizm Personel Taşımacılık Oto.Petrol İnşaat Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yücel Beşkaya tarafından kuruldu.

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Imran Uluslararası Yatırım Gayrimenkul Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Imran Mohd Abdelbaqı tarafından kuruldu. 

Space Baku Uluslararası Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Space Baku Uluslararası Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Jıhad Abdulazız tarafından kuruldu. 

2014 uluslararası turizm fuarları Haberi

2014 uluslararası turizm fuarları

Utrecht’teki Jaarbeurs salonunda kapılarını açan ve 19 Ocak'a kadar devam edecek fuarda Türkiye, Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği’nin öncülüğünde açtığı yaklaşık 1000 metrekare büyüklüğündeki stantla fuarın en büyük 5 katılımcısı arasında yer alıyor.


Kendi alanında Avrupa’nın en büyük etkinliklerinden biri olarak adlandırılan, Almanya’nın misafir ülke olarak yer aldığı ve bu yıl 43’üncüsü düzenlenen fuara, 150 ülkeden aralarında tur operatörleri, oteller, seyahat acenteleri ve tanıtma bürolarının da bulundu 1500 katılımcı katılıyor.


Fuarın resmi açılışı dolayısıyla Türkiye standında düzenlenen resepsiyona Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral, Lahey Kültür ve Tanıtma Müşaviri Enis Tataroğlu da katıldı.


Türkiye’nin Hollanda turizm pazarında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Arıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu ülkeden geçen sene Türkiye’ye giden turist sayısının 2012’ye...