28 / 04 / 2024

2014 villa kiralama

2014 villa kiralama

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı. Yeni yılın henüz başında olmamıza rağmen erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak için şimdiden tatil yörelerinde yazlık villa taleplerinde patlama yaşanıyor...

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Kiralık villalarda en çok tercih edilen yerler belli oldu!

Yeni Nesil Tekne ve Villa Kiralama Platformu Tatildekiralacom üyelerinin tercihlerini belirleyerek tatil trendlerini duyurdu. 

Villa kiralamada en popüler 3 ilçe hangisi?

4 binden fazla kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu olan TatildeKiralacom, 2021'in ilk yarısında en çok tercih edilenleri belirledi.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Turizmin yeni trendi: villa kiralama!

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu!

Türkiye'deki muhafazakar otellerde fiyatlar oldukça yükseldi. Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu. 

5 bin villa kiralama yöntemiyle turizme açıldı!

Kaş, Kalkan, Fethiye gibi turistik bölgelerde 5 bin villa, kiralama ile turizme açıldı. Yaz ayları boyunca 300 bin kişinin konakladığı villalarda haftalık kira fiyatları 2-10 bin lira arasında değişiyor.

Villa kiralamaları otellere alternatif oldu!

Aşırı kalabalık yerine daha sakin bir ortamda ucuza tatil yapmayı tercih edenler için son yıllarda otellere alternatif olan villa kiralama sektörü, her geçen gün büyüyor.

Villa kiralamalarında en çok Kaş tercih ediliyor!

Villa kiralama yapan Villa Burada erken rezervasyon verilerini inceleyerek, merak edilen bir rapor hazırladı. Rapora göre yurt içi lokasyonlarda en çok Kaş tercih edilirken Fethiye ve Bodrum onu izledi.

İnşaatta Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında iyileşme var!

İnşaat alanında Avrupa'da 2014 yılında makine satışlarında bir iyileşme görüldüğüne dikkati çeken Lundquist, kiralama piyasasının 2014'ten itibaren belirli bir büyüme seviyesine ulaştığıı dile getirdi.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

Kamuda kiralama gideri patladı!

Maliye Bakanı Şimşek, merkezi yönetim bütçesi kapsamındaki idarelerin kiralama giderlerini 2004'te 46 milyon 887 bin 263 TL, 2014'te 267 milyon 138 bin 395TL olarak açıkladı.

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

2014 villa kiralama Haberi

2014 villa kiralama

Dünyada gelişen ve Türkiye’de de ilgi ve talep gören yeni tatil trendi yazlık villa kiralama tatilciler arasında hızla yaygınlaşıyor. Aslında yaz tatili için villa kiralama hizmeti yeni bir şey değil. Dünyada oldukça yaygın, ülkemizde de yeni yeni popülerleşiyor. Bu yeni tatil trendinin popülerleşmesine bağlı olarak patlayan talepleri karşılamak için emlak ve turizm şirketleri villa kiralama hizmeti vermeye başladı.


Tesadüf Atlantik Emlak ve Turizm Şirketi Yöneticilerinden Cihan Çakmak müşteriden gelen talepler konusunda yaptığı açıklamada 2014 turizm sezonu için şimdiden müşteri talepleri geldiğini ve rezervasyonların başladığını söyledi.


Geçen yıla oranla bu yıl taleplerin daha erken çok ve erken rezervasyonların gerçekleştiğini belirten Cihan Çakmak aynı zamanda erken rezervasyona indirim uygulaması yaptıklarını söylüyor. Farklı konumlarda, farklı tatil beldelerinde, geniş kiralık yazlık villa portföyü ile 2014...