05 / 05 / 2024

2015 bursa inşaat fuarı katılım

2015 bursa inşaat fuarı katılım

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve bir çok kuruluşun desteğiyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı'nda firmalar dikkat çekmek için ilginç tasarımlarını sergiliyor.

Bursa inşaat sektörü yeni dernek merkezine kavuştu!

Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD), yeni dernek merkezimizin açılışı Bursa protokolü ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursalı inşaat sektörü temsilcileri öğrencilerle buluştu!

İMSİAD, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında, Bursa inşaat sektörün önde gelen temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.

Kütahya'da inşaat sektörü hızlandı!

'Bursa inşaat Mühendisleri Odası Kütahya Temsilciliği Başkanı Mehmet Tekin, bölgedeki inşaat sektörüne ilişkin yatırımları anlattı. Tekin, ilçedeki kentsel dönüşüm ve imar çalışmalarını değerlendirdi.

Ekonomiyi inşaat şahlandıracak!

Bursa'nın önümüzdeki dönemde yabancı turistlere konut satışında büyük bir sıçrama kaydedeceğine inandıklarını belirten Mescioğlu 'Bursa inşaat sektörünün kalbi olmaya devam ediyor." dedi.

Yapıloji, Bursa İnşaat Fuarı'na katıldı!

Danfoss’un bayilerinden Yapıloji, 6-10 Nisan tarihleri arasında Bursa İnşaat Fuarı 2016’ya katıldı. Danfoss, fuarda iş ortağı Yapıloji’ye termostatik radyatör vanası ve oda termostatı stantları ile destek verdi.

Beyşehir 2015'de inşaat sektörünün parlayan ilçesi oldu!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geride kalan 2015 yılında da inşaat sektörünün gözde bir ilçesi olduğunu söyledi.

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın Okulu'nun inşaatı ne zaman bitecek?

Şişli Hüseyin Cahit Yalçın İlköğretim Okulu, bir yıl önce boşaltıldı. Aralık 2015'te inşaatın biteceği söylenilen okulda temel henüz atılabildi. İnşaatı yaptıran Şişli Belediyesi ise “5 ay gecikme yaşanacak” dedi.

Bursa Panayır Kavşağı’nda inşaat başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatın başlayacak.

Bursa Panayır Kavşağı'nda inşaat başlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı’nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

2015'te inşaat sektöründe 1.9 milyon kişi istihdam edildi!

Şemsi Bayraktar, yaptığı açıklamada, 27 milyon 261 bin olan istihdam edilenlerin 13 milyon 905 bininin hizmetler, 5 milyon 380 bininin sanayi, 1 milyon 978 bininin inşaat, 5 milyon 998 bininin ise tarımda çalıştığını vurguladı.

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin marka okullarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında ele alınan Yıldırım’daki Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Kazbuild 2015 İnşaat Fuarı açıldı!

ORTA Asya'nın en büyük inşaat fuarı "Kazbuild 2015". Kazakistan'ın Almatı şehrindeki Atakent Uluslararası Fuar Merkezinde açıldı. Dört gün açık kalacak fuara çok sayıda yerli ve yabancı şirket katılıyor.

İnşaat sektöründe istihdam 2015'te 1.8 azaldı!

İnşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,8 azaldı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılının ikinci çeyreğine ilişkin inşaat iş gücü girdi endekslerini açıkladı.

2015 bursa inşaat fuarı katılım Haberi

2015 bursa inşaat fuarı katılım

TUYAP Bursa Fuarcılık AŞ tarafından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası ve bir çok kuruluşun desteğiyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı'nda firmalar dikkat çekmek için ilginç tasarımlarını sergiliyor. Balıkesir'in Edremit ilçe merkezli bir ahşap firmasının yaptığı iki katlı ahşap ev fuarın ilgi çeken ürünlerinden oldu. Ahşap evlerinin yüz yıla kadar ömrünün olduğunu belirten firma sahibi Hidayet Özçelik, "Ahşaba ilgi yıllardan beri süregelen ata geleneği olduğu için çok iyi. Sağlıklı, depreme karşı dayanıklı, son çıkan ürünlerle ahşabın dayanıklılığı 100 yıla kadar yükseldi. Yangına dayanıklı malzemedir. Beton evlerde yangın olduğu zaman bütün evin yıkılması lazım ama bu binalarda sadece arabanın çamurluğunun çarpılması gibi değiştirmişsin gibi sadece bir tarafını değiştirerek o hatayı telafi edebilirsiniz. Ahşap evlerin metre kare fiyatları 800 lira ile bin 500 lira arasında değişiyor....