03 / 05 / 2024

2015 elektrik iletim ek ücreti

2015 elektrik iletim ek ücreti

2015'te uygulanacak elektrik iletim ek ücreti belirlendi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, 2015 yılında uygulanacak iletim ek ücretini, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi'nin ( TEİAŞ ) iletim tarifesinin binde 5'i olarak belirledi.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den kazı açıklaması!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den (TEİAŞ), büyükşehirlerde belediyeler ve üçüncü şahıslar, kırsal bölgelerde ise Karayolları Genel Müdürlüğünce kurumdan izin alınmadan yapılan inşaat ve kazı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı...

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Kilis Elektrik İletim Hattı'nın ÇED toplantısı 12 Temmuz'da!

Kilis İli, Polateli İlçesi, Dümbüllü Köyü tarafında yapılacak olan Kilis Trafo Merkezi Elektrik İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 12 Temmuz Salı günü yapılacak.

Torunlar GYO'dan elektrik iletim sistemi için 80 milyon lira!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülerek yerin altına alınıyor.

5. Levent elektrik iletim sistemi projesi 6 ayda tamamlanacak!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

Aziz Torun: En büyük elektrik iletim sistemi projesi olacak!

Torunlar GYO, 5. Levent projesinin üzerinden geçen yüksek gerilim hattını 80 milyon liralık yatırımla yerin altına indirecek.

5. Levent’te elektrik hatları yerin altına indi!

Torunlar GYO, 5. Levent projesinde tüm elektrik hattını yerin altına alıyor. İstanbul’un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşümü olarak tanımlanan çalışma için 80 milyonlira harcanacak

5. Levent'te en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesine imza atılıyor!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetinde olan 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

Cizre-Silopi elektrik iletim hattına sabotaj!

Şırnak 'ta bölgeye elektrik ileten Cizre - Silopi hattında 40 numaralı direğin önceki gün yıkıldığı bildirildi.

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 25 Haziran 2015!

Anadolu Yakası'ndaki bazı ilçelerde 25 Haziran 2015 tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak.İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 26 Haziran'da uygulanacak elektrik kesintisi programı şöyle:

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 24 Haziran 2015!

24 Haziran 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 24 Haziran 2015...

İstanbul elektrik kesintisi 19 Haziran 2015!

19 Haziran 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 19 Haziran 2015...

İstanbul elektrik kesintisi 18 Haziran 2015 saatleri!

18 Haziran 2015 tarihinde " Planlı Elektrik Kesintisi Programı " kapsamında İstanbul'da yer alan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. İşte İstanbul elektrik kesintisi 18 Haziran 2015 süresi...

2015 elektrik iletim ek ücreti Haberi

2015 elektrik iletim ek ücreti

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun, 2015 yılında uygulanacak iletim ek ücretine ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak, 1 Ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere yürürlüğe girdi. 


Buna göre, gelecek yıl uygulanacak iletim ek ücretinin, TEİAŞ'ın iletim tarifesinin binde 5'i olarak belirlenmesi kararlaştırıldı.


İletim ek ücretleri, Türkiye Elektrik Anonim Şirketi tarafından aylık hesaplanacak ve takip eden ayın 25’ine kadar Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hesabına...