22 / 07 / 2024

2015 en stil konut projesi

2015 en stil konut projesi

Kartal’ın en dikkat çeken bölgelerinden Esentepe Mahallesi’nde Adalar manzarasına karşı yükselen Gökdeniz Kartal projesi, katıldığı Fashion TV Moda Ödülleri gecesinde ödüle layık görüldü.

Son 12 aylık toplam konut satışı Mart 2015'ten bu yana en düşük seviyede!

Ekonomi yazarı Uğur Gürses resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 12 aylık toplam konut satışının Mart 2015'ten bu yana en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Room7, etkinlik ve toplantıların en stil adresi oldu!

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu.

Pana Yapı, 2015 yılının 'En Çok Satış Yapanlar' listesine girdi!

Gayrimenkul sektörünün başarılı firmalarından Pana Yapı, sektörü mercek altına alan ‘’Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Zirvesi 2016’’ kapsamında 2015 yılının ciro bazında en çok satış gerçekleştiren firmaları arasında yerini aldı.

Kayseri Melikgazi 2015'te en çok konut satılan 10.ilçe!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre 2015 yılında en çok emlak alım ve satımı yapılan ilçeler arasında Melikgazi ilçesinin 10. sırada bulunuyor.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Yingli Solar En Verimli Güneş Enerjisi Paneli ödülünü aldı!

TÜV Rheinland tarafından 5 yıldız verilen Yingli Solar, TÜV Rheinland 2016 Güneş Enerjisi Kongresi’nde “TÜV Rheinland 2015 En Verimli Güneş Enerjisi Paneli” olarak ilan edildi.

Metag İnşaat 2015 finansal raporlarını en geç Mayıs'a kadar açıklayacak!

Metag İnşaat Ticaret A.Ş KAP'a açıklama yaptı. Metag İnşaat''in 2015 yılına ait finansal raporlarını en geç 15 Mayıs 2016 tarihine kadar kamuyana açıklanacak.

Doğu Karadeniz'de 2015'te en fazla konut Trabzon'da satıldı!

Doğu Karadeniz illerinde 2015 yılında en fazla konut Trabzon'da, en az konut ise Gümüşhane'de satıldı. Trabzon'da 12 bin 634, Gümüşhane'de bin 256 adet konut satıldı.

Mehmet Altıntaş: 2015 yılının en karlı yatırımı gayrimenkul!

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mehmet Altıntaş, 2015 yılının en verimli yatırımlarını açıkladı. Altıntaş 2016’da da en karlı yatırım aracının gayrimenkul olmasının beklendiğini söyledi.

En çok konut satılan iller 2015!

Konut satış istatistikleri 23 Aralık 2015 tarihinde TÜİK tarafından açıklandı. Peki, açıklanan verilere göre en çok konut satılan iller hangiler oldu? En az konut satışı yapılan iller hangileri oldu?

Re/Max Piramit 2015'te en iyi satış yapan 3. ofis oldu!

2003 yılında Mimar Nurdan Tartanoğlu tarafından kurulan ve satış başarıları ile dünya çapında çok sayıda ödül alan Re/Max Piramit, 2015 yılında Avrupa'nın en iyi satış yapan üçüncü ofisi oldu.

2015'te en çok tercih edilen markalar açıklandı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve BAREM işbirliğiyle gerçekleştirilen araştırma sonucuna göre, 2015 yılında alışveriş merkezlerinde (AVM) tüketicinin en çok tercih ettiği markalar açıklandı.

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

2015 en stil konut projesi Haberi

2015 en stil konut projesi

Türkiye’nin tanınmış mimarlarından Ömer Çamoğlu imzası ile İstanbul’un değeri en hızlı yükselen noktalarının başında gelen Kartal Esentepe’de Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Gökdeniz Kartal Projesi, gecede ‘Yılın en stil konut projesi’ dalında ödül aldı. Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı, Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş ve Mimar Ömer Çamoğlu’nun birlikte katıldığı organizasyonda konuşma yapan Salih Satıcı, şunları söyledi:


‘Mimarımıza teşekkürler’


“Değeri gün geçtikçe artan Kartal’da inşa ettiğimiz Gökdeniz Kartal adlı projemizin böyle önemli bir organizasyonda ödül almış olması bizleri çok mutlu etti. Stil sahibi olmanın önemli bir yer tuttuğu günümüzde projemizin de bu dalda ödüle layık görülmesi yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdi. Bulunduğu bölgede simge bir proje...