05 / 05 / 2024

2015 gayrimenkul fuarları

2015 gayrimenkul fuarları

9. Türk, Arap Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.Körfez ülkelerinden 500 kişilik yatırımcı grubu, projelerle ilgili görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor.

Investeurasia 2015'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün profesyonellerini yatırımcısıyla Antalya’da ticari bir platformda bir araya getirecek olan ‘Investeurasia 2015’-Gayrimenkul, Proje, Geliştirme ve Yatırım Fuarı 4-7 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

2015 ile 2019 yılları arasında 712 bin gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 2019 Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’nu açıkladı. Rapora göre 2015-2019 yılları arasından İstanbul Avrupa Yakası’nda 3 milyon abone yer değiştirirken ilk kez kapısı açılan gayrimenkul sayısı da 712 bine ulaştı.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Emlak Konut Bizim Mahalle'ye yabancı ilgisi!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katılan Emlak Konut GYO'nun Bizim Mahalle projesi yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

MIPIM 2019'da Bizim Mahalle rüzgarı!

Emlak Konut GYO, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2019’a katıldı. Birçok yabancı yatırımcının buluştuğu fuarda, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi büyük ilgi gördü.

Esas Gayrimenkul MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak!

Türkiye’de ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sektörün önemli oyuncularından biri olan Esas Gayrimenkul; dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2019’da projelerini tanıtacak. 

Türk gayrimenkul sektöründen Almanya’ya dev çıkarma!

Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle gayrimenkul fuarları düzenleyecek. İlki 8-10 Şubat’ta Almanya’da gerçekleşecek Evim Türkiye Fuarı’nda Türk gayrimenkul sektörü gurbetçi vatandaşlarla bir araya gelecek.

Gayrimenkul sektörü Ortadoğu pazarına girecek!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, BUİLDEAST ve Gayrimenkul fuarlarını değerlendirdi. Çeliktürk, fuarların Ortadoğu pazarı için iyi bir başlangıç olduğunu dile getirdi.

Buıldeast Yapı Ve Gayrimenkul Fuarları 4 Ekim'de başlayacak!

Türk yapı sektörünü Ortadoğu ile Gaziantep’te buluşturacak fuarlar, 04 - 07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

MIPIM'e mega projelerle damga vurduk!

Dünyanım en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak kabul edilen MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirildi. 

MIPIM'de dünya şehirleri tanıtım yarışında!

Fransa’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM, dünya şehirlerinin uluslararası yatırımcı çekme yarışına dönüştü.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi MIPIM'de tanıtıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM bu yıl, gayrimenkul ve mimarlık şirketlerinin yanı sıra Türkiye’den şehir ve ilçeler düzeyinde katılımlar dikkat çekti. 

2015 gayrimenkul fuarları Haberi

2015 gayrimenkul fuarları

Türkiye, Arap coğrafyası ve dünya gayrimenkul sektörünün geleceğinin tartışıldığı ve yeni işbirliklerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenecek olan 9. Türk, Arap Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 24-26 Nisan 2015 tarihinde Hilton Convention Center'da gerçekleşecek.Körfez ülkelerinden 500 kişilik yatırımcı grubu, projelerle ilgili görüşmek üzere Türkiye'ye geliyor.


Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri , Ürdün, Azerbaycan İran ,Irak ve Umman gibi ülkelerden gelen şirket sahipleri ve üst düzey yöneticileri, gayrimenkul yatırım fırsatlarını yerinde görecek. Fuar kapsamında düzenlenecek Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi'nde Türkiye, Arap coğrafyası ve dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakış, fırsatlar ve sektörün geleceği...