05 / 05 / 2024

2015 kasım emlak vergisi

2015 kasım emlak vergisi

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince tüm taşınmaz mal sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi ödemeleri taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye yapılıyor. Peki, Kasım ayına ne kadar emlak vergisi ödenir?

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesinin 2. oturumu 11 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 11 Kasım tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap ihalesi 2 Kasım'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 2 Kasım tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Emlak vergisi sorgulama Kasım 2020!

Emlak vergisi mükellefleri için ikinci taksit vergi ödemeleri başladı. Peki, emlak vergisi sorgulaması nereden yapılır? İşte emlak vergisi sorgulama Kasım 2020...

Emlak vergisi ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Ev, arsa sahiplerini yakından ilgilendiren vergiler arasında olan Emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor. Ödemeler Kasım ayının sonuna kadar yapılabilecek. 

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesinin 2. oturumu 7 Kasım'da!

Emlak Konut Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumu 7 Kasım'da yapılacak...

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Emlak vergisi son ödeme tarihi Kasım 2018!

2018 yılına ait emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapıldı. İkinci taksit ödemeleri Kasım'da başladı. Peki, emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son gün 30 Kasım!

Çankaya Belediyesi, belediyelere ödenmesi gereken 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu belirtti. 

Emlak vergisi Kasım 2018!

İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılan emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri Kasım ayı itibari ile başladı..

10 soruda 2018 Kasım emlak ve çöp vergisi!

2018 yılı emlak ve çöp vergisi 2. taksit dönemi dün başladı. Peki, kimler, nereye ve nasıl ödeme yapacak? İşte 10 soruda 2018 Kasım emlak ve çöp vergisi...

Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenen emlak vergisinde 2. taksit dönemi geldi. 2018 yılı emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor...

Kimler Kasım'da emlak vergisi ödeyecek?

Emlak vergisinde 2. taksit dönemi 1 Kasım itibari ile başlayacak. Kimler Kasım'da emlak vergisi ödeyecek? Kimler vergi ödemeyecek?

2015 kasım emlak vergisi Haberi

2015 kasım emlak vergisi

Kasım ayına ne kadar emlak vergisi ödenir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince tüm taşınmaz mal sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi ödemeleri taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye yapılıyor.


Taşınmaz malların bir başka şehirde olması halinde vergi ödemesi tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef numarasının yazılması halinde vergi ödenebiliyor. Ayrıca e-belediye sistemini kullanan belediyelere internet üzerinden de ödeme yapılabiliyor.


Emlak vergisi senede iki taksitte ödeniyor. İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılan verginin ikinci taksit ödemeleri ise Kasım ayında yapılıyor. Peki, Kasım ayına ne kadar emlak vergisi ödenir?


Binalarda emlak vergisi oranları:

Konutların vergi oranı büyükşehir sınırlarında binde 2; büyükşehir olmayan yerlerde ise binde 1 olarak hesaplanıyor. İşyeri, dükkan emlak vergisi oranı büyükşehirde binde 4, büyükşehir olmayan belediyede...