06 / 05 / 2024

2015 lojman yönetimi kanunu

2015 lojman yönetimi kanunu

Devlete ait kamu konutları, 178 sayılı Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 13 üncü maddesi gereğince yönetiliyor. İşte Lojman yönetimi kanunu 2015 esasları...

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Cumhur Bilgili, Kibar Holding Risk Yönetimi Direktörü oldu!

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

Lojman yönetimi nasıl olur?

Kamu memurlarına tahsis edilen lojmanların yönetimi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünde oluyor. Peki, lojman yönetimi nasıl olur? Lojman yönetimi nasıl yapılır?

GYİAD Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı 17 Aralık'ta!

Genç Yönetici ve İşadamları Derneği’nin (GYİAD) Aile Varlıkları Yönetimi Konferansı bu yıl 17 Aralık 2015 tarihinde Four Seasons Hotel Bosphorus’ta yapılacak.

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alpay Çoban tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu yarın toplanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu”na başkanlık edecek. Toplantısı 7 Ağustos 2015 Cuma saat 15.00’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

2er Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Gülçin Burunca tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Latia CFM Bina Yönetimi ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latia CFM Bina Yönetimi ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Namık Ünlü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde kuruldu.

Atık yönetimi yönetmeliği tam metni!

Atık yönetimi yönetmeliği, 2 Nisan 2015 tarihinde 29314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, atıkların oluşumundan bertarafına kadar çevre sağlığına zarar vermeden yönetiminin sağlanmasını amaçlıyor. İşte atık yönetimi yönetmeliği tam metni....

ProPlan Proje Yönetimi, 2015 Mıpım Fuarı'na katıldı!

ProPlan Proje Yönetimi, hizmet verdiği iddialı projeleri ile bu yıl da Cannes’ da düzenlenen uluslararası MIPIM 2015 fuarına katıldı.

Arke Proje Yönetimi ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Proje Yönetimi ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 10 Mart 2015'te, 250 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de Mehmet Emre Çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

NTH Taylan Yapı Proje Yönetimi Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Nurettin Taylan Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 25 Şubat 2015'te Müge Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

2015 lojman yönetimi kanunu Haberi

2015 lojman yönetimi kanunu

Lojman yönetimi kanunu 2015!

Devlete ait kamu konutları, 178 sayılı Maliye Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 13 üncü maddesinin (e) bendi uyarınca Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünce yönetiliyor. 


Üzerinde kamu konutu bulunan Hazineye ait taşınmazlardan Maliye Bakanlığınca Hazineye ait taşınmazların idaresine ilişkin yöntemlerle değerlendirilmek suretiyle ekonomiye kazandırılmalarının daha uygun olacağına karar verilenlerin tahsisleri, adına tahsis yapılan idarelerin görüşleri de alınmak suretiyle kaldırılır. 


Fiilen kamu konutu olarak kullanılan ve tahsisleri kaldırılanların yerine Maliye Bakanlığı tarafından başka kamu konutları tahsis edilir. Tahsisleri kaldırılan kamu konutlarında oturanlara, kurumları tarafından Maliye Bakanlığınca yeni tahsis edilen kamu konutlarından tahsis yapılır. 


Adına yeni kamu konutu tahsis edilenlerce kurumlarınca yapılacak yazılı tebligat tarihinden itibaren en geç otuz gün içinde oturulan kamu konutunun boşaltılması zorunludur. Bu süre...