05 / 05 / 2024

2015 planları Artaş İnşaat

2015 planları Artaş İnşaat

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2015 yılında öncelikli amaçlarının, hayata geçirdikleri projelerinin teslim tarihlerinin tam olarak sağlanması olacağını söyledi. Çetinsaya, 2015 yılı planlarını anlattı.

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de araç sayısı 2015 yılında bir önceki yıla göre 17 bin 911 adet artış olduğunu söyledi. Büyükkılıç "Melikgazi'de imar planlarındaki yollarla trafik sorunu çözülecek"dedi.

İmar durumu belgesi ücreti 2015!

Bir arsanın imar planları kapsamındaki yeri, imar durum belgesinde belirtiliyor. İmar durumu belgesi gerekli belgelerin temini ve harcın ödenmesi halinde bağlı olunan belediyeden alınabiliyor. Peki, imar durumu belgesi ücreti 2015 ne kadar?

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artaş Öztaş Yapı Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atilla Öztaş ve Armağan Öztaş tarafından 250 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

TOKİ endeksleri Temmuz-Aralık 2015!

TOKİ konutlarından ev sahibi olan kimseler ödeme planlarında, endekslere göre hesaplanan aylık taksitlerini ödemek ile mükellef oluyor. Bu endeksler TOKİ tarafından açıklanıyor. İşte TOKİ endeksleri Temmuz-Aralık 2015..

Emlak Konut Kayabaşı 6.etap için Artaş'a bugün yer teslimi yaptı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini alan Artaş İnşaat'a bugün yer teslimini yaptı. Kayabaşı 6.etap için sözleşmeler 25 Mayıs 2015 tarihinde imzalanmıştı.

Artaş İnşaat'ın acı günü: Mehmet Uzuner vefat etti!

İnşaat Mühendisi Mehmet Uzuner 3 Mart Salı günü vefat etti. Cenazesi 4 Mart 2015 Çarşamba günü defnedilecek olan Uzuner için Artaş İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

OYAK Çimento Grubu 2015'te yüzde 5 büyüme hedefliyor!

OYAK Otomotiv ve Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, 2014 yılı sonuçları, 2015 beklentileri ile grubun gelişim ve yatırım planları hakkında değerlendirmede bulundu.

Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliği'ne ilave gösterimler eklendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 6 Ocak 2015 tarihli ve 661 sayılı Olur’u ile uygun görülen; İlave Gösterimler ile İlave Detay Katoloğu Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği'ne eklendi.

Arnavutköy İmrahor imar planları askıya çıkarıldı!

Arnavutköy Belediyesi, İmrahor Mahallesi Ve Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli İmar Planı Tadilatı'nı ilanen askıya çıkardığını duyurdu. İmrahor ve Arnavutköy Merkez imar planları 20 Şubat 2015'te askıdan inecek.

Serdivan'da güney bölgesi imar planları hazırlandı!

Kemalpaşa, 32 Evler ve İstiklal Mahallesi'nin bir bölümünü kapsayan, 4 Ocak 2015 tarihine kadar belediye hizmet binasında askıda kalan imar planlarına yapılan itirazlar imar komisyonunda görüşülmüş ve karara bağlanmıştı.

Beykoz'da 7 mahallenin imar planları askıda!

Beykoz’daki 7 mahalleyi kapsayan 1. Etap imar planları askıya çıkarıldı. 19 Ocak 2015-17 Şubat 2015 tarihleri arasında askıda kalacak olan imar planlarına 17 Şubat 2015 tarihine kadar itiraz edilebilecek.

Artaş İnşaat'ın 2015 yılındaki planları neler?

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2015 yılında öncelikli amaçlarının, hayata geçirdikleri projelerinin teslim tarihlerinin tam olarak sağlanması olacağını söyledi. Çetinsaya, 2015 yılı planlarını anlattı.

2015 planları Artaş İnşaat Haberi

2015 planları Artaş İnşaat

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu BaşkanıSüleyman Çetinsaya, 2015 yılı planlarını anlattı. Süleyman Çetinsaya öncelikli olarak 2014 yılının satışları devam eden Eclipse Maslak, Avrupa Konutları TEM 2 ve ortak girişimlerle hayata geçirdikleri Vadistanbul ile Tema İstanbul projeleri açısından verimli bir yıl olduğuna değindi. 


Satışta hedef tuttu 

Satışların bekledikleri seviyelerde ilerlediğini anlatan Çetinsaya, "Kasım aymm başında da yeni projemiz Avrupa Konutları Kale'yi lanse ettik ve bir hafta gibi kısa  bir sürede 400 konutun satışını tamamladık" diye konuştu. 


Erken teslim gayreti

2015 yılında ise öncelikli amaçlarının hayata geçirdikleri projelerinin teslimlerinin bir an önce yapılmasını sağlamak olduğuna vurgu yapan Çetinsaya, "Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde erken teslim yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu yılda da Avrupa Konutları markasıyla sektördeki yatırımlarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 


HANGİ PROJELERDE SATIŞLAR SÜRÜYOR? 

Şirketin Maslak bölgesindeki ilk...